През 2018 г. започва нова световна война, която ще продължи 27 години?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
12:32 / 11.03.2018
7610
В мрежата активно обсъждат плашещо предсказание на известния пророк Нострадамус. В него той говори за различни катастрофи, които ще връхлетят човечеството и ще доведат разцепване на земята. Да разшифрова страховитото пророчество е успял докторът по технически науки Александр Лазарев. В трудовете на Нострадамус руският изследовател е открил описания на катаклизмите, които трябва да се случат в близко бъдеще.

Ученият отбелязва, че предсказанията на един от най-известните французи се сбъдват с плашеща точност, а последствията им за човечеството не винаги са с позитивен характер. По думите на Лазарев, в близко бъдеще "Земята ще се разцепи, Африка ще се отдели от Евразия, промяна ще има и в други континенти". Специалистът обаче не уточнява кога точно ще се случат тези "мащабни и бързи изменения". 2018 г. ще е много лоша за човечеството. През тази година Земята ще се сблъска не само с природни катаклизми, но и с нова световна война.

"Дългата и ужасна война ще продължи 27 години. Тя ще започне от Франция ще обхване цяла Европа. Тя ще доведе до икономически колапс, който ще бъде с големи мащаби и продължителност.   Вулканът Везувий ще се събуди. Този път жертвите му ще бъдат над 6 000 души. За капак на всичко, на Земята ще падне и голяма комета. Специалистът отбелязва, че това ще се случи тази година "въпреки прогнозите на НАСА".

Източник: Блиц

Виж коментарите (11)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).