Принц Хари се завръща във Великобритания, но без Меган и децата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:54 / 25.08.2023
570
Принц Хари се завръща във Великобритания, но без съпругата си Меган. Той ще бъде в Обединеното кралство за церемония по връчване на благотворителни награди само ден преди да се навърши една година от смъртта на кралицата. Принцът ще посети Лондон, за да присъства на събитие на благотворителната организация WellChild, която отбелязва постиженията и устойчивостта на тежко болни младежи.

Той е патрон на събитието последните 15 години. По-рано този месец беше разкрито, че 38-годишният херцог на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл не са били поканени на събитието, което ще се проведе в чест на покойния монарх на 8 септември. Очаква се крал Чарлз III и кралица Камила да отбележат годишнина от кончината на кралица Елизабет Втора в Балморал, заобиколени от другите членове на семейството.

Ако принц Хари присъства, това ще даде нови аргументи за твърденията, че той може да се завърне в кралството, но без съпругата и децата си. Ден след това херцогът ще отлети за Дюселдорф за игрите "Инвиктус", една от малкото инициативи, които той продължи да подкрепя след оттеглянето си от кралските задължения, пише bTV.  42-годишната Меган Маркъл ще лети направо за Германия от Калифорния, за да изнесе реч за ,,смелостта" пред военните ветерани, които се състезават на игрите

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Иконата Клинт Истууд на 94: Импровизирайте, адаптирайте се и прео...
Шеф Андре Токев: Искам да разкажа моята история и да мотивирам хо...
Иванка Тръмп наруши мълчанието за присъдата на баща си
Никола Константинов: Всеки трябва да възприема препятствията в ли...
Ако страдате от някоя от тези болести, работодателят няма право д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).