Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Проговори българинът, станал милионер от сексоргии
Автор: Екип Varna24.bg 17:18 / 04.09.2017Коментари (3)2940
©
Нашенецът Иван Алексиев е превърнал в печеливш бизнес разкрепостените нрави на европейците. При това всеки изкаран долар е абсолютно законен и с платени данъци. От няколко години Иван живее в британската столица Лондон. Той е активен спортист, който през свободното си време обича да медитира и да гледа хубави филми. Името му напоследък нашумя в няколко посоки. 

Първо със скандалния ВИП клуб, в който членуват около 2000 души от всякакви раси и континенти, а за кефа да изпитват нестандартни и стандартни сексуални удоволствия си заплащат годишно по 20 000 паунда, което прави приблизително 44 000 български лева. Второ - с туристическия кораб, който тръгва от Атина и плава по Средиземно море, а на борда му има 2250 места - до едно запълнени с пасажери, загорели за див секс. И трето, което според него е най-важно - ,че събраните средства от клуба и предстоящия концерт "Рок ин България", който нашенецът възнамерява да организира навръх Денят на независимостта 22 септември на столичния стадион "Васил Левски", отиват в подкрепа на фондация "Мами в нужда", бранеща правата на мизерстващи български родители и деца сираци. 

Алексиев е категоричен, че не е сводник, нито мъж, който набира лековерни момичета за проститутки. Няколко пъти дебело подчертава, че не нарушава нито един закон. За всички детайли около смелите му начинания разказа ексклузивно пред "Шоу". 

- Стана известен като българина, който спечели милиони от сексоргии. Разкажи малко повече за това твое начинание? 

- Начинанието, което ние наричаме "сексуално-социални експерименти", го организираме само в държави, в които законът не го забранява. Поради тази причина в България не организираме такива събития. Законодателството ни не дефинира този вид дейност, но всеки чете и разбира закона който как му харесва. Да, обществото ни е малко тесногръдо и не приема такъв род дейност за нещо нормално, макар поне 30% от населението в България тайно да го практикува и да има такива фетиши. 

Създадохме ВИП сексклуб "Нощни ангели" в Лондон през 2011 година и от тогава досега сме направили 8 големи сексуално социални експеримента, чрез които се получава препоръка да бъдеш член на клуба. Знаете ли, че в този клуб членуват 2800 души от цяла Европа, но не сексът е най-важното случващо се там. Най-важни са контактите, които се създават, връзките. При нас членуват бизнесмени, банкери, политици, суинг двойки - хора, които са с положение в обществото. Мога да кажа, че в този клуб на разговори са се решавали дори международни въпроси, засягащи международното положение. 

- Кои са най-интересните прищевки на клиентите? 

- Има доста хора, които смятат, че ако си платят годишния членски внос в клуба и за тях вратите са отворени. Не, не е така, дори и милионер да си, нямаш ли одобрението и препоръката на поне 10 члена на клуба, то ти не можеш и да помиришеш членство. Предлагали са ни дори и 300 000 паунда, за да станат членове на клуба, но имаме изградени точни и ясни принципи. Няма как да стане, без да получиш одобрението на съвета за влизане в клуба. 

- Как протича една среща на членовете на клуба? 

- Представете си филма "Широко затворени очи" умножен по две. 

- Участвал ли си в тях или си само с представителна функция? 

- Не аз не участвам в такива събития, а само ги организирам. Имам си принципи в живота, които не нарушавам. 

- Би ли пренесъл подобен тип бизнес и у нас? 

- Ако законодателството в България бъде променено и има точна дефиниция какво може и какво не, защо да не пренеса този род бизнес и у нас?! На този етап смятам, че не е уместно. 

- Имаш ли сред клиентите си известни българи? 

- Разбира се, че има. Дори един от участниците в два от тези сексуално социални експеримента е музикант, който щеше да участва в мегаспектакъла ни наесен, но имахме различия в обема на хонорара и той отпадна. Дори от яд, че два пъти му е отказвано да стане член на ВИП сексклуб "Нощни ангели", започна да говори зад гърба ни глупости. Лесно разпознаваем е, защото се прави на ZZ-Top, но това е друг въпрос, който смятам да подмина на този етап. 

Има музикални мениджъри, които са наши клиенти, също така банкери, бизнесмени, но тъй като спазваме ниво на конфиденциалност не е уместно да споменавам имена. Тепърва ще има какво да се пише за клуба както и за секскруизните кораби, които организираме от тази година в Средиземно море. 

- Организираш изключително голямо по мащаб рок събитие през септември в София. Разкажи малко повече за него? 

- Идеята на проекта "Rock in Bulgaria" се зароди на една маса в един ресторант в София през февруари тази година. Тъй като съм и управител на фондация " Мами в нужда" решихме вместо да се молим за спонсори на фондацията, да направим най-мащабния рок концерт, чрез който парите, които биха се спечелили, да бъдат дарени на фондацията. Всъщност ние и сега финансираме сами фондацията, но чрез проекта желаем да я популяризираме. 

Всички да знаят, че има една наистина действаща фондация в България. Проектът е най-мащабното музикално събитие за всички времена в България. Събитието няма да е само концерт на 100 рок групи, а ще бъде цялостен спектакъл, режисиран от г-н. Христо Димитров - продуцента на ансамбъл "Българе". Смятаме, че е във възможностите на г-н Неко Коларов - нашия диригент, който ще успее да синхронизира всички музиканти да звучат в пълен синхрон. 

Разбира се , че по организацията на събитието работи цял екип от 80 души, които са едни от най - добрите специалисти по организиране на такива масови мероприятия. В общи линии не може да се разкаже с няколко думи. Трябва задължително да се види, да се присъства на националния стадион "Васил Левски". Представете си как 50 000 души на стадиона пеят и куфеят заедно с музикантите на едни от най-популярните и обичани песни в света! Разбира се, както навсякъде по света, има хора, които си нямат друга работа и злословят по наш адрес и казват, че такова нещо не може да се случи. 

Ние може би сме най големите оптимисти на света и смятаме, че такова мащабно музикално събитие е напълно реализируемо, стига екипът, с когото се работи, да бъде от истински професионалисти каквито ние сме намерили. Освен това по време на концерта ще излязат състави по народни танци, които ще танцуват хоро на рок музиката. Ще бъде направен най-мащабният флашмоб в света с участието на цялата публика на стадиона! Ще има суперприятни изненади и зрелищност, за които досега само сме си мечтали. 

- Как се роди идеята и защо заложи на този стил? 

- Идеята ни дойде, след като видях един клип на едно такова музикално събитие, проведено в Италия миналата година, което се казва ROCKIN 1000. Разликата между нашето и тяхното събитие е, че те само свирят, а ние имаме спектакъл. Всяка песен ще има различна визия, ще бъде направена като все едно си в музикалния театър. 

- Кои ще са участниците в спектакъла? 

- Участниците са "Ахат", "Тангра", "Белканто", Славин Слачев, Теди и Силвия Кацарови, Нора Караиванова, Стенли, Милена Славова, Мариана Попова, "Фанданго" и др. Разбира се, ще има и чуждестранно участие на един от най- великите вокали в света, който е суперактуален в момента, но за сега ще запазим името му в тайна.

- Печалбата от продадените билетите ще бъде дарена на новоучредената фондация ''Мами в нужда'', която цели да подпомогне самотни родители и такива в неравностойно социално положение. Има ли личен мотив в каузата и каква е причината да е благотворителна? 

- Причината спектакълът да бъде благотворителен, се крие в една моя история, която за съжаление наистина е много лична, и не е уместно да я споменавам на този етап. Само ще кажа, че ние имаме различно виждане за дейността на фондацията от всички други фондации, сдружения и прочие. Смятаме, че еднократната помощ не решава в дългосрочен план проблема на обществото ни. Поради тази причина фондацията има конкретни цели и извършва мащабна дейност, но досега не сме афиширали, защото не търсим популярност ала " вижте какво направихме". Смятаме, че когато децата растат в добра среда, имат образование, не се влияят от улицата - то тогава наистина ще може да се похвалим, че сме успели в начинанието. Фондацията другата седмица ще обяви 2 търга за строеж на два затворени комплекса в България. 

Единият в покрайнините на София, а другият във Велико Търново. Разбира се, това са затворен тип жилищни комплекси от по 250 куполни къщи, където децата ще живеят в един по-добър свят. Фондацията ще се грижи за тяхното отглеждане, тяхното образование и ще направи всичко каквото е необходимо, за да имаме едни нормални деца.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От социално-сексуалните експерименти резултатът е маминки в нужда...
-1
 
 
Ами и ние в България също си имаме ВИП секс клуб.Само че не е "Нощните ангели", а е "Дневните вампири"-240бройки.Намира се в София на жълтите павета!
Aнонимен
на 04.09.2017 г.
-3
 
 
Това реклама на гей ли в?Колко взима да го клатят на час?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: