Пълен резил в "Игри на волята", участник удари дъното безсрамно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:54 / 10.11.2021
1625
За първи път в историята на "Игри на волята: България“ битка остана без победител. Снощи в капитанския двубой между Валентин и Елизабет се включиха Борис и Неделчо като техни помощници. Заради опит за измама от страна на Борис по време на играта, първото място на Приключенците бе отнето. 

В битката двамата помощници трябваше да запомнят комбинации от различни изображения  и да ги споделят на двамата капитани. Оказа се, че камерите безпогрешно са уловили, как Борис си записва подсказки с помощта на малък камък върху кулата от дърво, на която бе качен. В правилата на играта изрично бе упоменато, че участниците могат да използват само и единствено паметта си.  

Въпреки че Валентин и Борис успяха да отворят всички плочки преди Елизабет и Неделчо, измамата им бе изобличена и победата служебно отменена. Тъй като все пак капитанът Валентин е играл честно, други наказания за Приключенците на последваха.

Някои от коментарите във Фейсбук:

- Неделчо използваше пръстите си, за да запомня, за това като слезе продължаваше да си държи пръстите в такава позиция. Пуснете си пак предаването, Неделчо си беше сложил пръстите върху дъската в определена позиция, така че да запомня, но не дълбаеше по дъската. А това, че не беше толкова паметлив ще го обясня с това, че той се фокусираше върху определени плочки и понеже не си правеше пищови няма как да запомни всички. А и допълнителния стрес като видя, че Валентин влезе в серия също оказва влияние. Борис имаше толкова много време да запомни абревиатурите, които беше записал на дъската, че като слезе му беше много по лесно. Постъпката му беше неспортсменска и го изложи изключително много.

- Борис трябваше да изгонен за нечестната битка. Този човек се показа в целия си "блясък". Удари дъното при битката с плуването и не се спря. Сега вече копае под дъното. И това е юрист и нотариус!

Виж коментарите (1)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).