Разбирате от музика? Може да заложите за наградите Грами

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:00 / 12.02.2021
1641
Спортните фенове са почитатели на всякакви прогнози. И изобщо не се шегуваме. По една или друга причина, букмейкърите пък се славят с много добро чувство за хумор и винаги ще уважат и най-смелите прогнози. Ето защо и до този момент фенове наддават за следващия папа, кога земляните ще се срещнат с извънземни и още много други. Някои почитатели са готови да направят дори прогноза за дъжд, стига да има достатъчно почитатели, които да се включат в това забавление.

Оказва се, че спортът не е единственото пространство за правене на прогнози. Букмейкърите се интересуват от абсолютно всичко от наградите Оскар, до някои още по-любопитни състезания като гоненето на сирене - провежда се във Великобритания, ако се чудите. Към настоящия момент фокусът е насочен към лайфстайл залозите и по-конкретно наградите Grammy за музика. За съжаление ще забележим, че номинираните изпълнители тази година не са толкова много. Тейлър Суифт, Дуа Липа, Пост Малоун, групата Колдплей и Джейкъб Колиер ще премерят сили в тазгодишните награди. Церемонията ще се излъчи на 15 март и до тогава трябва да помислим и очевидно да преслушаме всички албуми, за да сме подготвени за своята номинация. За поставянето на прогноза ще имате нужда от регистрация, а как да направите регистрация в Winbet е един от най-често срещаните въпроси в платформата на спортните анализатори, следователно помагаме и с тази стъпка.

Въпросните прогнози ще бъдат открити в секцията със специални залози. Наградите Grammy ще връчат и статуетки за най-добра песен, както и за най-добър запис, където битката продължава да бъде между изброените изпълнители. В случай, че не разбирате от музика, препоръчваме да обърнете внимание и на още една селекция, организирана от BBC. Екипът там всяка година отваря гласуването за спортна личност, която прави фурор в своята дисциплина. Макар и да говорим за спорт, а се разбрахме, че няма да го правим, това състезание показва до каква степен се оценява всеки атлет. Например миналата година победител беше Люис Хамилтън, макар и лично ние да вярвахме, че Тайсън Фюри беше много по-добрия кандидат.

 В това състезание присъстват футболисти, пилоти във Формула 1, състезатели по снукър, играчи в дарца и още много други. Точно това разнообразие създава и интригата за номинация, а в този момент е и повече от съвършено предизвикателство, след като имаме възможност не само да се възползваме от по-добрите коефициенти, но и да очакваме от даден атлет да направи нечувани успехи през настоящия сезон. А ако сте истински фенове с търпение, тогава задължително трябва да посетите секцията с политика. Ще забележите наличието на британските избори и американските избори.

Дори и последните да минаха скоро, букмейкърът вече предлага номинация за следващ американски президент и колкото по-рано направите вашата номинация, толкова по-интересни следващи четири години ще има, а и кой е оптимист, че Байдън ще изкара пълен мандат. Специалните залози наистина дават високи шансове за успех и още по-високи шансове за изненади. Ако имате търпението и желанието да се впуснете в това приключение, гарантираме, че освен удоволствие, правилната прогноза ще бъде много добре оценена.

Препоръчваме да обръщате и повече внимание, защото често се добавят и нови пазари. Предстои да се раздават и награди във филмовата индустрия, а там винаги има място за изненади, след като Холивуд и компания промениха толкова много правилата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).