Роди се внуче на Илия Павлов в Дубай

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
23:10 / 12.01.2020
2252
Венцислава, първородната дъщеря на разстреляния през 2003 г. бос на "Мултигруп" Илия Павлов, роди в Дубай второто си дете. Пеленачето е момченце и е кръстено Микнас. Новината съобщи гордият прадядо Павел Найденов, баща на покойния олигарх. "Да, роди ми се второто правнуче преди 2 дни. Вече се чух с децата, пратих им поздрави, сега мен ме поздравяват", похвали се щастливия бай Павел.

Родилката Венцислава е дъщеря на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова, с която по-късно се развежда заради Дарина Павлова. Голямата щерка на боса на "Мултигруп" от години е щастливо омъжена за мултимилионера Тарек Микнас, двамата живеят в Дубай и в Ню Йорк, припомня лупа.бг. През 2014 г. те вдигнаха приказна сватба в Тоскана, на която присъства Джордж Клуни. Преди 4 години Венцислава роди първото си дете от Терек – Паола.  

Новороденото в Дубай бебе е кръстено на татко си и носи името Микнас. Венцислава е получила поздравления за раждането си и от Дарина Павлова, с която напоследък поддържат добри отношения.

Покойният Илия Павлов има още две деца от брака си с Дарина Павлова – Илия-Калоян и Паола. Той обаче не доживя раждането на внуците си, след като бе ликвидиран от снайперист на излизане от офиса си в "Мултигруп" през пролетта на 2003 г. Той умря като най-богатия и влиятелен български олигарх.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...
Арестуваха Жерар Депардийо
BTV открадна кадър на БНТ?
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).