Ще се изненадате колко пари е вложила Таня Боева за корекциите по себе си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:46 / 22.11.2021
1419
Таня Боева "възкръсна“ след 4 години изгнание. Фолкпевицата се покри след внезапния развод с дългогодишната си половинка и баща на сина й Мишо Бургуджиев. Ретро фолк звездата никога не е била в "А" група на чалгата, но има доста парчета, които станаха хит през годините.

Изпълнителката призна, че е имала основателна причина за отсъствието си - тя е била подложена физически и психически тормоз, срещу нея е била организирана група от криминално проявени, заплашвали са близките й, чупили са дома й, а единствената цел - да бъде срината и да остане без кариера и подкрепа. Така твърди Боева, чиито проблеми всъщност дойдоха след края на връзката й с Бургуджиев.

Бившият свекър на Таня - Тодор Бургуджиев, стои зад заплахите и тормоза над нея, намекна певицата.

Таня Боева е използвала времето, което беше далеч от медиите, за да си направи редица пластични операции. 48-годишната фолк изпълнителка бе сред първите знаменитости, които си направиха ринопластика. Тя си отряза носа още през 2005 г. Операцията й определено не беше прищявка, а имаше нужда от нея. След корекцията Таня не загуби идентичността си и изглеждаше доста прилично. Все още не беше решила да се обезобрази, писа Уикенд.

Преди няколко години Боева решила, че има нужда от повторна ринопластика, силиконов бюст, нови устни, ботокс, филъри и скули. Тя е инвестирала поне 50 000 лева в актуалната си визия. В момента изпълнителката на "Лошо момче" е дотолкова променена, че дори на нейни почитатели им е трудно да я разпознаят на снимки. Таня Боева няма нищо общо с предишната си визия и почти не прилича на себе си. Според запознати, певицата има заможен мъж до себе си, който е финансирал преобразяването на любимата си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).