Силвестър Сталоун: Имам страхотна идея за нов филм за Роки, ще е различен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:05 / 26.05.2019
2116
Силвестър Сталоун иска да се заеме с нов филм от поредицата "Роки“, който ще е посветен на нелегалната миграция, съобщи сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

72-годишният актьор разкри идеята си за нов филм от поредицата, отбелязвайки, че желае да фокусира вниманието си върху имигрант, който живее незаконно в САЩ.

"Имам страхотна идея за нов филм за Роки - каза Сталоун в рамките на кинофестивала в Кан. - Той открива незаконно пребиваващ в страната мъж и цялото действие се завърта около него. Въпросният мъж е като магьосник. След като сте видели как изпълнява номерата си, вече не сте впечатлени. Същото се отнася за Роки. Ако сте гледали всички филми от поредицата, ще се запитате "Как може да има нещо различно?“. Този филм обаче ще е различен, но аз няма да се снимам в него.“

Сталоун освен това настоя, че никога не е планирал филмите от поредицата "Роки“ да имат политически привкус.

"Роки е обикновен мъж с характерния за него манталитет - поясни холивудската знаменитост. - Той не е политик. Когато обгръща тялото си с националното знаме, мисли, че прави нещо хубаво.“

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).