Силвия Кацарова и Йорданка Христова и за това не бяха спорили

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 13.10.2022
1420
Знаменитата изпълнителка Йорданка Христова и колежката й Силвия Кацарова се препират по приятелски коя от двете да закрие големия концерт от турнето "Обич и песен" на 18 октомври в зала 1 на НДК. Всека от двете певици е на мнение, че другата трябва да сложи край на шоуто.

"Силвия е достойна да бъде последната от нас, която да закрие концерта", каза Христова.

От своя страна, вокалистката на група "LZ" също сподели, че ако има колежка, на която се възхищава, то това е точно Данчето и именно тя трябва да е последна от всички с песен на общия концерт.

"Йорданка Христова е невероятна жена и като характер, и като колега. Не смятам, че това кой ще закрие концерта е най-важното в момента", казва Кацарова.

Иначе в грандиозното шоу участие взимат и други любимци на публиката: Тони Димитрова, Мими Иванова и Развигор Попов, "Тоника СВ", Роси Кирилова, Ева от "Тоника", дует ШИК - Вили и Краси Гюлмезови, Елвира Георгиева, Нелина, Теди Кацарова, Петя Буюклиева, Мая Нешкова, Росица Борджиева и примата на старите градски песни Мария Петрова.

"В спектакъла ще има и гости изненада, като те също са звезди. Няма да е типичният сборен естраден концерт, а пъстра палитра от нови, стари хитове и специални интерпретации, които ще представят изпълнителите в съвсем друга светлина. Когато обичта е песен и песента обич, се събират хора, които обичат да са заедно", сподели мениджърът на събитието Евгени Боянов. Мениджърът на покойната Стоянка Мутафова бе и организаторът на концертно турне, което естрададжиите правиха цяло лято във всички точки от страната, писа "България Днес".

"За нас тези срещи са нещо прекрасно и много се радваме, че можем да бъдем заедно и да изпеем някои от нашите най-големи хитове. Ще бъде пъстро и шарено. Вероятно и публиката ще се радва на едно такова присъствие на сцената - разнообразно, талантливо и красиво, имам предвид моите колеги", каза Мими Иванова. Не само тя, но и останалите са щастливи, че отново са заедно, както в "доброто старо време".

Преди повече от пет години попфолк певиците Галена и Преслава не успяха да се разберат коя от двете да закрие големия концерт на фирмата, в която работят - "Пайнер". За да няма разправии, мероприятието бе преустановено. "Спираме с наградите, защото всяка от фолкизпълнителките ни смята, че заслужава да е "Певица на годината" и да закрива концертите ни", споделиха тогава от фирмата на Митко Пайнера.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).