Слави Трифонов поставил забрана на Крисия, баща й каза подробности

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
09:58 / 01.03.2019
32771
Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяването на договора им. Това разказа пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на талантливата певица. Изпълнителката и Дългия приключиха професионалните си отношения през месец май м.г., но перипетиите за Крисия продължават и след това. Певицата е задължена през следващата половин година да няма изяви в други телевизии. И се опитва стриктно да спазва ограничението през всичките месеци.

"Едва след Нова година Крисия се почувства наистина свободна и вече може да мисли за собствени проекти. Преди това трябваше да спази шестмесечното ограничение", коментира Тодоров. Той уточнява, че с екипа на предаването са се разделили без драми и остават с добри чувства един към друг.

В момента Крисия подготвя нова песен, която се очаква да пусне съвсем скоро в публичното пространство. Парчето е придружено от интересен видеоклип, който вече с любопитство се очаква от почитателите на младата изпълнителка. Песента е в естраден стил и няма допирни точки с парчетата, които пускат тийнсензациите Гери Никол и Тита. 14-годишната талантлива певица от няколко месеца живее и учи в София и вече е свикнала с живота в големия град, но майка й често е при нея, за да не е сама.

Звездата на Крисия изгря с участието й в кастинга за сценична партньорка на победителя в проекта "Разсмей Слави" Димитър Андреев. Трифонов събра двете деца в петъчната рубрика "Запознай се с малките". Крисия участваше и в големите концерти на Трифонов в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион "Васил Левски".

През миналата година изявите на малката певица станаха изключително епизодични, беше спряна и рубриката й в телевизионното шоу. Изпълнителката нямаше никакви участия и зрителите се питаха какво се случва с нея и защо не се появява никъде. След това професионалните пътища на Крисия и Слави се разделиха.

Виж коментарите (11)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).