Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов се прехранвал като чистач на трамваи
Автор: Екип Varna24.bg 10:54 / 29.09.2018Коментари (4)5710
©
Максимата, че с пари всичко се купува, явно не важи за шоумен №1 Слави Трифонов. Ако беше така, той щеше да е щастлив човек. Уви, истината за самотата на Дългия лъсва всяка година около неговия рожден ден. Най-високият тв водещ у нас изпада в жестока депресия покрай личния си празник на 18 октомври. Тази година Слави става на 52, пише "Уикенд“.

Дългия не можел да повярва, че вече е преполовил жизнения си път. Той се плашел от равносметката, която трябвало да си направи, а тя показвала, че заради деспотичния си и чепат характер, той е сам – без любов и с една шепа приятели.

В едно от последните издания на "Шоуто на Слави" Трифонов за пореден път призна, че се чувства самотен и от 4 години няма сериозна връзка. През октомври 2014 г. водещият се раздели с дългогодишната си половинка – бившата танцьорка от балет "Магаданс" Мартина Огнянова. Близки до шоумена разкриват, че той приел изключително тежко новината за любовта й с нейния треньор по бокс Никола Колев, от когото само за две години роди двама сина.

Слави е един от най-желаните ергени у нас, но въпреки това е имал едва няколко по-сериозни връзки. Затова пък всички те са бръкнали дълбоко в душата му. За 35 години любовен живот едва 3 са сериозните връзки на шоумена. Психоложката Магдалена Ангелова, бившата беквокалистка в "Ку-ку бенд" Александра Раева и танцьорката Мартина Огнянова – това са трите жени, към които Дългия е изпитвал някога истинска любов.

Макар че през леглото на Трифонов са минали стотици жени, най-обичана от него оставала една – сестра му Петя. Слави дори й се обясни в любов по време на грандиозния си концерт в зала "Арена Армеец" преди 2 години. Дългия се разчувства по време на песента си "Ти си" и разкри, че тя е писана за жена, а парчето вече събужда лоши спомени в него, но понеже "Ку-ку бенд" го е помолил горещо, ще изпее тази песен.

Пред 17 000 души  Слави обяви, че посвещава песента на кака си Петя, която е най-важната жена в живота му. Тя бе тази, която го утеши след драматичната му раздяла с невярната балерина Мартина. 

"Вероятно изглеждам страшно в очите на някой. С това, че повишавам тон, че съм рязък и безапелационен. Че често съм бесен. Причината е проста - същият съм към себе си и го очаквам от другите. Аз имам много страхове и мании. Затова съм сам като куче!", откровено е признавал Трифонов. 

Той крие болезнената си чувствителност зад суров нрав. Безкрайното му мрънкане и повишаване на тон са прокудили не един и двама от екипа на вечерното шоу. Не е тайна, че Дългия обича да унижава хората, както пред камерите, така и зад тях. Причините за тираничното поведение на Слави обаче се таяли дълбоко в детството му. 

"Не си обичам детството. И не, защото майка ми и баща ми не са дали всичко, което са могли за мен. Те са прекрасни хора, които ме отгледаха с цялата възможна любов и грижа, които едно дете заслужава. Просто не обичах себе си. Сега също не се обичам много, но по друг начин и заради други неща", изповяда се в мемоарите си шоуменът. 

Още първият му сблъсък с любовта белязало отношението му към жените. Трифонов бил предаден от първото момиче, по което хлътнал. По ирония на съдбата по-нататък всяка една от неговите големи любови ще го изоставя.

Стар колега на Трифонов от времето, когато заедно се учели да свирят на виола в Консерваторията разкри друга пазена тайна от миналото на Дългия. Когато дошъл от родния си град в столицата, освен с продажбата на мартеници в подлеза на ЦУМ, Слави се прехранвал няколко месеца като чистач на трамваи. Така той хем изкарвал пари за препитанието си, за да не бъде в тежест на мама Здравка и татко Тодор, хем успявал да спести някой лев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма срамна работа! Срамно е да крадеш!
0
 
 
Той и Ердоган е почнал от продажба на симит гевречета в Ризе.Въпроса е кой си избира кукличката да и наниже конците...и от мартенички да стане някой с мерак за партия!Тея приказки ги знаем...много захар има в тях.Ако не е за Сузанита ще ни рекламирате Славка.Истината е,че ако беше читав нямаше да го зарязват и да бягат от него.Кой бяга от хубаво ?И парите Му не са всичко.И с пари не го харесват.А пък всичките му "големи" любови след него имат съпрузи и деца.Значи не са го приели за подходящия партньор и баща.
+1
 
 
Досадни сте да се занимавате в Пловдив със Слави
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: