Слави влюбен до уши в тайнствена жена, тя му постави условие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:31 / 09.02.2019
3294
Тайнствена жена стои зад съдбоносното решение на Слави да се откаже от амбициите си да прави партия, довериха близки до шоумена. Слави бил влюбен до уши, ала новата му изгора още в началото поставила условие той да не се занимава с политика. Тя настоявала за по-спокоен живот, ако евентуално заживеят заедно.

До преди дни се смяташе, че причината за отказа му е социологическо проучване, което вече му давало по-малък шанс, както писа "Уикенд", позовавайки се на източници близки до шоумена. Дългия преценил, че инерцията, която набра покрай референдума си за смяна на политическата система отдавна е намаляла и сега шансовете му да влезе в парламента, така че да може да бъде ако не управляващ, то поне балансьор между основните партии, вече клони към нула.

Тв водещият наскоро поръчал социологическо изследване, което да покаже какви са нагласите на избирателите към евентуален политически проект, създаден или подкрепен от него. За разлика от средата на 2018, когато партия на Слави Трифонов събираше симпатиите на около 25% от гласуващите, то сега тази подкрепа е спаднала доста и възлиза едва на около 9-10%, твърдят запознати.

Мастити политически анализатори обяснили на Дългия, че неговите политически амбиции вече са попарени от президента Румен Радев, който в началото на третата година от мандата си открито даде заявка за свой политически проект.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).