Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Смърт,любовна раздяла и болести белязаха най-кошмарната година на известен роден модел
Автор: Екип Varna24.bg 15:01 / 14.02.2021Коментари (0)2297
©
За Мариан Кюрпанов изминалата година не е била сред най-успешните. Той е категоричен, че никога досега не е минавал през по-труден период в живота си. За щастие, чаровникът се опазил от Ковид-19, но се потресъл от смъртта на много близки хора. Сред загиналите е и негов чичо. Той така и не се разболял, но пък други проблеми със здравето го застигнали. Топмоделът сериозно закъсал с кръста и едва се отървал от нечовешките болки.

Дископатията на Кюрпанов се обострила през пролетта, по време на първата вълна от коронавирус. Тогава той се застоял в дома си в Ню Йорк и обездвижването си казало думата. От стрес и болки моделът отслабнал драстично и тежал едва 81 кг при ръст 194 см. "Последно бях толкова на 13 години! Направо не можех да се позная, като се погледна в огледалото", оплаква се Мариан в интервю за женско списание.

От кризата успял да го измъкне неговият брат, който е кинезитерапевт и се е справял дори с по-тежки случаи. По думите на Кюрпанов експертът е лекувал даже хора с множествена склероза и е вдигал на крака инвалиди. Тъй като нямали възможност да се видят лично заради пандемията, специалистът пращал на Мариан онлайн упражнения, които да прави ежедневно. Наложило се да му бият и инжекции, повлияващи болката и възпалението. Накрая му изгорили нервните окончания и след това последвала рехабилитация. Сега чаровникът е добре и дори си позволява да кара кайт – едно от любимите му занимания.

В момента Кюрпанов е в Доминикана. Живее там от средата на декември и още не е решил кога точно ще се завърне в Манхатън. Отседнал е в луксозната вила на свой близък приятел, чието име не споменава, и по цял ден е на плажа или край басейна. Мариан се жалва, че заради Ковид-19 работата в Ню Йорк е намаляла драстично, затова не бърза да се връща. През лятото участвал в няколко рекламни кампании, но после настанала суша. Сега "ходи" на  онлайн кастинги, праща снимки по имейли и се надява да го одобрят за нови ангажименти.

Кюрпанов известно време работеше като брокер, но и тази дейност била блокирана от пандемията. През последните месеци настъпило раздвижване в сферата, ала той изпуснал много клиенти и вече няма желание да се занимава с недвижими имоти.

Преди появата на коронавируса Мариан предлагаше луксозни домове на заможни клиенти в Манхатън. Чарът му много помагал в успешното подписване на договори, а комисионните му стигали да поддържа висок стандарт на живот в САЩ и да обикаля света. "Не ми беше лесно, защото конкуренцията е голяма, но когато човек има хъс и желание да се развива, всичко е постижимо", категоричен е Кюрпанов. Той имал куп успешни договори, дори успял да продаде имение в Калифорния за над 7 милиона долара, като комисионната от близо 2% му стигнала за дълъг период от време, писа "Уикенд". 

Що се отнася до личния живот, сърцето на топмодела е свободно. Той твърди, че не страда от липса на женско внимание, но не успява да се задържи дълго с никоя.

С последното си гадже Мариан се разделил заради несходството в характерите и различните им възгледи за живота. Красавицата е на 30 и също работи като модел. Запознали се покрай общи професионални ангажименти, но не успели да съхранят връзката си. Тя заминала за родната си страна Германия и оттогава не са се виждали. "Приятелите ми не я харесваха и ми казваха, че не е за мен, но аз не ги слушах!", споделя Кюрпанов.

Близките му обаче смятат, че e крайно време да се задоми. Най-притеснена била майка му, която все го питала кога ще става баба. 40-годишният Мариан казва, че е готов да дундурка бебе, но предпочита да се остави в ръцете на съдбата, а не да насилва събитията. "Ако ми е писано да срещна подходящата половинка, то ще се случи. Не търся връзка на всяка цена, и сам се чувствам достатъчно добре!", твърди моделът.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: