Стенли представя новата си група във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:10 / 28.03.2018
5982
Домакин на проявата е заведение "Кариби бар“. Интересен състав от музиканти събра певецът СТЕНЛИ през последните месеци. Новата група, с която музикантът е в момента, е възможно най-добрата комбинация – Иво Чалъков /китари/, Стефан Попов /ударни/ и Димитър Ковачев-Фънки /бас китара/. Музиканти, които си заслужава да чуете на живо! Четиримата подготвят новите си музикални изяви от няколко месеца, а репертоарът им съдържа песни от авторските албуми на Стенли през годините. Можем да очакваме нови аранжименти на парчета като "Обсебен", "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш"... Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца - песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група "Тангра".

"Винаги съм си представял, че моята група ще звучи с много тяга и ще изглежда мащабно откъм сцена и представяне"- казва Стенли за предстоящия лайв в Caribi Bar.

На 30 март, от 22 часа, очаквайте модерно шоу с мултимедия, нов звук и 100% Rock'n'roll звучене ! Ще бъде взривоопасен ЛАЙВ и обсебващо рок-н-рол изживяване, обещават организаторите! Стенли и групата ще завладеят сърцата на фенове и любители и ще ги въвлекат в рок приключението - мястото е CaribiBar - 30.03, петък от 22,00 часа.

Формацията подготвя новите си музикални изяви от началото на 2017-а, а вълнението им е по детински приятно. Стенли няма да подлъже чувството ви за модерност и ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега - "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш" и "Обсебен". Съответно, очаквайте нови аранжименти и по думите на очевидци – здраво ROCK звучене.

Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца. Песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас, заедно с неговата емблема - бялата коса, култовите му кръгли очила и незабравима китара!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Гневът може да убива: Увеличава риска от инфаркт или инсулт


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).