Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стъки към Слави: Бълваш измишльотини, моята цел е да превърна България в земен рай
Автор: Георги Кирилов 21:39 / 08.06.2021Коментари (2)1529
©
Днес лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в свой пост написа: "Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно".

Няколко часа по-късно Станислав Недков - Стъки му отвърна във фейсбук:

Драги Слави,

Останах неприятно изненадан от лекотата, с която хвърляш в публичното пространство неистини, което не подхожда на един политически лидер "от нов тип"!

Говориш за истината, а бълваш измишльотини, все едно пишеш сценарий на някой от актьорите в Шоуто.

Ако наистина държеше на правдата, нямаше да се засегнеш от казаното от мен вчера и да пишеш гнусотии по мой адрес. Всяка една дума, която съм казал и написал е истина, която се оказва доста неудобна за теб.

А ето и част от неуспоримите факти за теб:

- подведе 2.5 милиона българи да подкрепят инициирания от теб Референдум с обещанието да въведеш мажоритарен вот в два тура, и да намалиш субсидията на партиите на 1лв на получен глас. Когато имаше мнозинство от 165 депутата и възможност да изпълниш това, ти излъга хората с оправданието, че сега не било времето.

- Подведе половин милион българи да гласуват за теб на последните избори, като даде заявка, че искаш да управляваш. Когато получи мандата и трябваше да съставиш правителство се уплаши и го върна веднага. Дори не предложи кабинет, макар че имаше мнозинство и нужната парламентарна подкрепа. Единственото лице, което предложи се оказа в близки контакти със спорен бизнесмен.

- Хората гласуваха за теб, а твоите депутати приеха един единствен закон, който облагодетелства ДПС, и който даде възможност на Мустафа Карадайъ с приповдигнат тон да заяви пред Ердоган, че на последните избори ДПС са получили 22 хиляди гласа, но на предстоящите през юли очакват над 50 хиляди гласа.

По-голяма услуга от това здраве му кажи.

Това е резултата от твоята работа и краткосрочното депутатстване на Тошко и групата му. Неслучайно много политически анализатори коментират, че “Има такъв народ" е партия подпомагана от ДПС.

Неприлично е да говориш, че съм в услуга на Герб, защото публично известна истина е, че не аз, а ти си бил пръв приятел с Бойко Борисов. Не аз, а вие двамата сте ходили на кино. Не аз, а ти, Слави, си искал “градинка до Японския хотел и половината от партия Герб", както самия Борисов призна, като причина да си развалите отношенията.

Опорката, че съм от Герб отдавна се сгромоляса, но тошковците около теб са толкова непродуктивни, че не могат да измислят друго.

Ако бях от Герб сега щях да съм се скатал в техните листи, а не да учредявам КПД.

Ако бях от Герб щях да бъда техен кандидат за президент, а нямаше да бъда издиган от Инициативен комитет.

И накрая, извън политическия диалог има нещо, което истински ме смущава. Твоите сатанински татуировки по тялото ти, които не криеш. Да изобразиш смърта и да си татуираш надпис “Аз идвам и водя със себе си ада" е плашещо и антихристиянско.



Аз имам друга цел и тя е да работя за България. Ще направя всичко по силите си да превърна България в земния рай, и да помогна на българския народ да познае Истината, която пък ще ги отведе в Небесния Рай!



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много точно и чудесно казано за този"Шоумен"Крайно време е всеки да прави това,което може,а не да си тика носа,където не трябва.Този е пример за това.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: