Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съвети за ефективна игра на рулетка
Автор: Екип Varna24.bg 13:33 / 30.11.2022Коментари (0)640
©
С въртящо се колело и топче, което се върти в номерирани отделения, рулетката е типичната хазартна игра. Играчите правят залози за числата, върху които ще падне топчето. Много хора смятат, че рулетката е лесна за игра и не изисква специализирани познания. Но има един проблем. Хората, които използват неправилни предположения и стратегии, обикновено губят играта. Но ако имате усет към детайлите и знаете няколко трика, можете да доминирате в тази игра като професионалист.

Ако сте нови в онлайн хазарта и търсите българско онлайн казино с истински пари, можете да опитате силите си на рулетка. Затова ще Ви разкрием някои стратегии, които ще Ви помогнат да спечелите големи суми на голямата маса.

Направете многобройни ъглови залози

Когато играете на рулетка, започването с множество ъглови залози е най-добрият начин да увеличите шанса си за печалба. Често обаче е разумно да изберете ъгъла, който е най-близо до печелившото число. Това се дължи на факта, че ъгловите залози обикновено са с по-високи коефициенти за печалба и имат вероятност за изплащане 1 към 8. В сравнение с повечето други видове залози, той е и по-практичен и безопасен.

Играйте с нисък минимум и висок максимум

Правенето на малки залози на червено или черно в рулетката е най-ефективният начин да повишите шансовете си за печалба. Другият печеливш избор е да направите залог на нечетни и четни числа, които имат най-голяма вероятност за успех. Този трик повишава самочувствието на начинаещите играчи на рулетка.

Избягвайте да залагате на единични числа

Когато говорим за вътрешни залози на единични числа в съотношение 1:35, няма нещо, което да Ви накара да почувствате мигновен прилив на адреналин, нали? Въпреки малката вероятност да спечелите тези залози, трябва да имате предвид тази стратегия, когато играете рулетка, и да я опитате поне веднъж. Но естествено, съсредоточете се върху опциите с най-големи шансове за печалба.

Традиционният метод Мартингейл

Стратегията Мартингейл е единственото нещо, което обединява всички любители на рулетката, независимо дали са пълни новаци или световни шампиони. Според тази тактика трябва да увеличите залога си, за да компенсирате всички понесени загуби, така че да спечелите целия залог. Най-добрият вариант е да се придържате към черното или червеното през цялата игра, но винаги е препоръчително да започнете с малки залози.

Обратен Мартингейл

Стратегията "Обратен Мартингейл" е противоположна на традиционните системи за рулетка "Мартингейл", както става ясно от името. При нея размерът на залога Ви нараства след печалба, за разлика от стратегията Мартингейл, при която размерът на залога Ви нараства след всяка загуба. Препоръчва се играчът да се придържа към цветовете или числата по време на процеса на обратния Мартингейл.

Златното сечение на Фибоначи

Правилото на Фибоначи може да промени изцяло играта Ви на рулетка и да Ви даде нова гледна точка по време на игра. Играчът трябва да се съсредоточи върху конкретна стратегия при тези правила, за да надмине загубите си, дори и с малък марж. Всеки трети залог в тази система е равен на сбора от първите два неуспешни залога.

Започнете с малки залози

Просто не можете да наддавате за джакпота наведнъж в нито една хазартна игра. Вместо това ще напредвате, като правите малки стъпки. Когато играете рулетка, ситуацията е същата. Трябва да започнете с нискорискови залози и след това да преминете към четни или нечетни залози на черно и червено. В началото печалбата може да изглежда малка, но можете непрекъснато да я реинвестирате във високорискови едноцифрени залози.

Проучване на стратегията за облигации

Друг елемент, който може да подобри игрите Ви на рулетка, е стратегията на облигациите. Стратегията на облигациите може да Ви помогне да сведете до минимум загубите, когато правите три залога едновременно. Можете да печелите на рулетка, след като овладеете тази стратегия.

Успех във физиката и математиката

Всичко, което представлява рулетката, е комбинация от физика и математика. Изследователите твърдят, че чрез изчисляване на скоростта на топчето може да се предвиди резултатът на всяка маса за рулетка. И в почти 59% от случаите това е довело до безупречни резултати. Така че Вие също можете да предвидите резултата на рулетката и потенциално да увеличите шансовете си за печалба, като имате солидни познания по физика и математика.

Разпознайте кога да спрете

Въпреки блясъка и славата на хазартната индустрия, вероятността да загубите играта не може да бъде пренебрегната. Да знаете кога да спрете е от съществено значение за предотвратяване на много загуби. Помислете за сценарий, при който сте загубили 7 последователни завъртания на масата за рулетка. Възможно е да не успеете да спечелите при следващото си завъртане. Следователно трябва да спрете до там.

Трябва да сте в състояние да разпознаете кога и къде трябва да спрете и да започнете ново завъртане, като имате предвид няколко ключови съображения.

Наблюдавайте "пристрастните колела“

Терминът "пристрастно колело" е добре познат на всички играчи на рулетка. Ако не, това е вероятността да се появи определено число или числа от всички възможни резултати. Опитайте се да търсите числа, които са се появили два пъти на таблото, за да Ви помогнат да разгадаете "пристрастното колело“ и след това заложете на това число.

Заключение

Рулетката е класическа игра, която всеки може да играе с малко умения и късмет. За да подобрите играта си, опитайте да експериментирате с тези съвети. Не се разочаровайте, когато играете рулетка за първи път. Това е игра на късмета, която се играе на сляпо. Затова – дръжте се и продължете да играете.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: