TikTok скоро може да засенчи утвърдените социални мрежи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:24 / 11.02.2021
907
Краткостта е в основата на успеха на новата социална мрежа TikTok, чийто бум избухна главно сред по-младите потребители. Кратък формат, кратко задържане на вниманието. Използват се песни, танци, кратки клипчета. Това особено привлича и забавлява тийнейджърите. Това обясни пред Радио София дигиталният консултант Костадин Драганов.

Опасенията на родителите от социалната мрежа се базират на откритостта – всеки може да ти остави съобщение, да коментира клипчето ти.

Възможно е да се настроят ограничения, които все пак да елиминират всичко негативно, което платформата може да създаде, но тогава няма да се постигне онази популярност, която обикновено се търси.

Благодарение на т.нар. алгоритъм, много по-лесно достигаш до желаната аудитория, обяснява още Драганов.

Предлагаше се ограничение на TikTok в САЩ, но това така и не се случи. Дори бизнеси започват да я използват. Ако нещата продължат така, както са в момента, нищо чудно новата социална мрежа да измести или засенчи някои от утвърдените по-стари, допуска специалистът.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).