Топ готвачи глезят Стоичков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:46 / 29.08.2023
562
Шеф Андре Токев глези световната футболна легенда Христо Стоичков на морето. Камата изкара няколко дни в модерното селце Лозенец, а за неговата трапеза се погрижиха някои от най-известните готвачи у нас. Излезлият наскоро от затвора Токев готви специално за Камата заедно със своите приятели и колеги Иван Михалчев, Лео Бианки и Таньо Шишков.

Топ шефовете заложиха на азиатска кухня и скариди, а Стоичков остана видимо доволен от резултата. В типичния си стил Камата се измайтапи, че поставя оценка 8 по шестобалната на известните готвачи. Токев, Михалчев, Лео и Шишков се оказаха големи фенове на Камата и не пропуснаха да си направят серия от снимки с носителя на "Златната топка". Всички те бяха облекли тениски с № 8 в чест на най-големия български футболист, който тази година избра да почива на родното Черноморие. По принцип Стоичков обожава българската традиционна кухня, но с годините свикна и на изискани ястия от майстор готвачи.

"Българската храна много ми липсва винаги, където и да съм - признава Стоичков. - Не съм претенциозен. Най-много ми се похапва скара. Не знам обаче дали повече кюфтетата или кебапчетата са ми по-вкусни. Така и нямам отговор и едва ли някога ще имам. Обожавам шопската салата също. Въобще българската кухня ми е любима и ми липсва в Маями." Сред другите любими традиционни български ястия на Камата са мусака, боб, сарми и пържени тиквички.

Стоичков ще остане у нас поне до 6 септември, когато ще участва в благотворителния "Мач на надеждата", организиран от Стилиян Петров. През последните седмици Камата имаше много ангажименти у нас, но все пак намери време за ваканция. Стоичков презарежда батериите, преди да се върне в Маями, където работи в една от големите местни телевизии. Камата се превърна в голяма атракция по родното Черноморие и буквално през няколко метра бе спиран от фенове за снимки. Звездата не отказа на никого и позира в отлично настроение.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5326):
09.05.2024 Майката на най-известния наш влогър била с ограничителна заповед: Аз даже не знам как тази жена не е в затвора!
09.05.2024 Емо Чолаков и жена му са голяма опора един за друг, любовта им процъфтява
09.05.2024 Бившият мъж на Николина Ангелкова я замени със страхотна красавица
08.05.2024 Разкриват убиеца в "Есента на демона"
08.05.2024 Помните ли тази адреналинка, ето какво прави тя сега
08.05.2024 Навръх Великден попфолк певица стана майка за втори път
Още новини от Любопитни новини:
Най-отровната риба в света: Всеки нейн шип има по две отровни жле...
Бричката: Кола, произведена през 2015 г. е възможно да замърсява ...
Валери Славчев от група "Хоризонт": Нека не се неглижира българск...
Тъжна вест от Парка за мечки край Белица: Отиде си 33-годишният Ч...
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).