Топ кулинарят шеф Андре Токев е катастрофирал с чисто новия си поръчков "Мерцедес"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:07 / 23.09.2019
4323
Шеф Андре Токев изживя един от най-кошмарните моменти от живота си. Кулинарният гуру е катастрофирал и е потрошил до неузнаваемост поръчков "Мерцедес".

Инцидентът е станал това лято във Варна, пише лайфонлайн.бг. Според информацията катастрофата се случва в малките часове на денонощието по пътя Златни пясъци - Варна, а Андре Токев е единствен участник в ПТП-то.

Както е добре известно, кулинарят от "Мастър Шеф" има едноименен ресторант в новооткрит петзвезден хотел в курорта "Св. Св. Константин и Елена", който е само на 10 км. от центъра на Варна, поради което и често пътува до морето.

Пътува с чисто нов поръчков "Мерцедес" Х класа, брандиран с неговото име. Запознати твърдят, че белият пикап е нафрашкан с фул пакет екстри и струва поне 300 хиляди лева. Точно с него Токев самокатастрофирал, блъскайки се в стена, след като губи контрол над мощния си автомобил.

Като по чудо се спасява без сериозни наранявания от подсигурения автомобил, но пристигналите на място патрули от полицията констатират, че луксозното возило е смазано до неузнаваемост и е тотална щета.

Макар и регистриран, инцидентът се пази в тайна, като допълнението е, че книжката на водача е отнета. Дали Токев е управлявал в нетрезво състояние, засега не става ясно.

Припомняме, че в момента Андре Токев и екипа от кулинарни вече подбират потенциалните участници в шестия сезон на кулинарната надпревара "Мастър Шеф", която ще се завърне в ефира на bTV през пролетта

Виж коментарите (3)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).