Това ли е бъдещият победител във "Фермата"?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:41 / 14.12.2019
3960
Тази вечер е големият финал на "Фермата: Нов свят". За победа ще се борят Сами, Маги, Веси и Краси, но един от тях е с много сериозна преднина. 

Красивият Сами Хоссни показа множество качества, които съвсем заслужено до отвеждат до финала. Той ще остане в историята на целия формат като най-позитивният участник, който чрез умения, чувство за хумор и възпитание успя да се докаже като най-силният състезател. 

"Ако до този момент по някакъв начин съм успял по позитивен начин да променя живота поне на един човек, моята мисия вече е изпълнена. Ако искате да подкрепите мен, като човек, току-що завърнал се в страната, който иска да направи повече за развитието на малкия и среден бизнес, то подкрепете ме", прикани своите почитатели да гласуват за него. 

Бърз преглед на коментарите в официланата страница на шоуто показва, че Сами е с най-сериозна зрителска подкрепа. "Още от самото начало съм за Сами. Обичам силните и точни мъже", пише една от най-върлите почитателки на мачото. 

Освен безупречен външен вид, Сами се показа като доста интелигентен и възпитан мъж, който заслужава да победи такъв формат и да отнеме това право на простотията, която обикновено се шири в родните риалити формати. Той успя да впечатли зрителите съв своята позиция за живота, с разсъжденията, които изненадаха мнозина, предвид крехката му възраст. 

Тази вечер на живо ще се играят битки между четиримата финалисти, но зрителският вот също ще натежи на везната.

Сами е само на 27 години от Стара Загора, но се определя като гражданин на света. Кариерата му на нутриционист, лайф коуч и бизнес съветник го среща със знаменитости. Роденият в семейството на египтянин и българка младеж е бивш национал по плуване, 10 пъти шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай. Мечтае да създаде първата ни федерация по сърф и да има семейство, като за бъдещия си дом вече е купил земя в Северна Бразилия, пише още "ШоуБлиц".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).