Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тв звезда от Беларус ще пее на "Откритие 2014" във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:59 / 09.05.2014Коментари (0)1576
©
Георги Колдун - един от най-обичаните телевизионни и радио водещи на Беларус ще участва като певец и композитор в 23-тия международен поп-рок-джаз фест "Откритие 2014". На фестивала във Варна харизматичният шоумен ще се състезава в конкурса за песен с композицията "През светлината", по негови текст и музика. Стилът на музиканта е поп-рок, повлиян от музиката на Beatles, Pink Floyd, Deep Purple и Led Zeppelin.

Името на Георги Колдун стана известно на беларуските зрители през 2007-ма година, когато за първи път се появи като водещ на интелектуалната тв игра "Един срещу всички" по ОНТ. И до днес той е лице на предаването, но изявите му в телевизията и радиото (Георги е бил и радио водещ в "Alpha-radio" и "Radio-ONT") не са го отдалечили от музиката. Напротив, 35-годишният музикант има зад гърба си стотици концерти пред публика, изяви на международни музикални конкурси и 2 албума с авторски песни. Вторият - "Стерео Рай" излезе само преди седмица.

Беларуските медии определят Георги Колдун като мъж с невероятен чар, мощна харизма и вроден артистизъм, напомнящи тези на Ален Делон и Жан Пол Белмондо. Може би заради тях, талантливият композитор, музикант и шоумен непрекъснато е обсипван с медийно внимание и интерес. Но зад загадъчната усмивка се крие един изключително открит и приветлив човек и приятен събеседник. Интелигентен и остроумен, непоправим оптимист и вечен романтик, Георги Колдун сякаш не се интересува от славата и популярността, а изглежда като здраво стъпила на земята личност.

Георги Колдун: "Да започнем с това, че не мога да понасям светските партита, където се демонстрира състояние и слава. У мен като човек стадният принцип не е много развит. Но когато попаднеш в среда, където има борба за зрители, си длъжен да бъдеш готов, че не всички ще се радват на твоите успехи. Моят принцип е в тази среда да запазя "положителен неутралитет" и да се занимавам само с моите дела и професионални ангажименти, сред които огромното място заема музиката . Не обичам никой да се разпорежда с живота ми и участвам изключително и само в проекти, които считам за интересни. Щастлив съм, че имам възможността да правя това, което обичам - да пея пред публика. Мога да се похваля с 62 концерта в препълнени зали само за първите 4 месеца на миналата година."

Семейство Колдун има в редиците си и друга музикална звезда - по-малкият брат на Георги - Дмитрий Колдун, е най-успешният до момента беларуски музикант, достигал до финалите на "Евровизия". Това стана през 2007-ма, когато Дмитрий зае 6-то място в крайното класиране.

На "Откритие 2014" Георги Колдун ще се състезава също и в конкурса за най-добър изпълнител с рок баладата "Hipnotized", отново по негова музика и текст на Георгиус Калпакидис.



Още по темата: общо новини по темата: 66
30.08.2022 »
27.07.2022 »
28.06.2022 »
23.06.2022 »
21.06.2022 »
26.05.2022 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: