Уникално зрелище! Харисън Форд регулира движението в центъра на Ню Йорк

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:24 / 15.09.2017
1360
Изданието "Дейли Мейл" публикува в мрежата видеозапис, на който е запечатано как холивудската легенда Харисън Форд регулира движението в центъра на Ню Йорк. Авторите на видеото, станали случайни свидетели на това необичайно събитие, обясняват, че на актьора му се е наложило да излезе от своя автомобил, понеже се оказал затиснат в задръстване заради ремонтни дейности на пътя. 

Харисън Форд, явно бързащ по свои работи, влязъл отлично в ролята на регулировчик и помогнал на заблудените водачи да се оправят в ситуацията. Той им показал правилната посока и по този начин успял да освободи колата си от задръстването. Свидетелите на това забавно произшествие не можели да повярват на очите си. В мрежата потребителите пък коментират точните движения и указания на актьора, изиграл култовата роля на Хан Соло в "Междузвездни войни".



Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).