В Сърбия убедени, че Валери Божинов е гей

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
08:50 / 11.07.2015
1482
Сръбските медии са напът да сринат до основи имиджа на мачо на Валери Божинов. Футболистът вече е играч на "Партизан", но медиите в западната ни съседка се добраха на негови снимки с добрия му приятел Азис, като заключиха, че между двамата има връзка. 

На фотосите Валери и Васко демонстрират близките си отношения с прегръдки и целувки на един от многото купони, на които Божинов придружаваше жена си Николета, преди двамата да се разделят. 

В Сърбия обаче са убедени, че между двамата авери има нещо повече от приятелство, и дори правят заключения, че бракът му с Лозанова е бил само параван.

Валери пък се опитва колкото се може по-скоро да изчисти името си и да накара всички да му повярват, че не харесва мъже и снимките са просто майтап. Местните красавици обаче му обърнали гръб и не искат и да чуят за него, убедени, че той е гей.


Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Натали Трифонова подари себе си на Петър Дочев за рождения му ден...
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова, къд...
Тази билка лекува стомаха и помага при лечението на кисти
Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Много звезди и много причудливи тоалети на червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).