Вълнуваща среща с Валя Балканска в Родопите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 05.08.2022
622
Свежата утрин в Пампорово донесе “космическа" изненада за децата, младежите и спортните шампиони, участващи в седмия национален лагер на Асоциация "Докосни дъгата“ и първия национален гвардейски ученически лагер на Сдружение "Младежки гвардейски отряди" под надслов "Младите хора на България – обединени“.

Домакините организираха вълнуваща среща с един отдавна превърнал се в истински, достоен символ на Родопите и България, а именно Валя Балканска!

Надарената с космически глас певица, изпълняваща над 300 песни, с които освен родината покорява и най-големите световни сцени, пристигна заедно с виртуозния гайдар Петър Янев.

При идването си световноизвестният български дует и зам.-кметът на община Смолян Марин Захариев бяха приветствани на официална церемония от младите гвардейци.

Последвалите завладяващи изпълнения на “Излел е Дельо Хайдутин" и “Рипни, Калинке" донесоха гордост, вълнение, аплодисменти, както и емоционален отпечатък във всеки един от присъстващите.

Като изключителен радетел на българщината, Валя Балканска поговори и се снима с всички деца, младежи и спортисти, сред които Ивет Горанова, Мадлен Радуканова, Станимира Петрова, Христо Христов и Йордан Минчев, пожелавайки им никога да не губят българския дух и корените си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Маги - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).