Ясна е цената на "Москвич" с "автоматик"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:36 / 24.12.2022
1370
Тук говорим не за класическа автоматична трансмисия, а за т.нар. безстепенна трансмисия или позната още като CVT. Сега, се появиха първите данни за цената на модела Москвич 3 с трансимися CVT. И така, версията с механични скорости ще струва най-малко 1.97 милиона рубли (52 800 лева), като за варианта с два педала ще трябва да се доплаща.

Представители на завода казаха, че доплащането ще бъде "в рамките на 100 хиляди рубли“, а "Российская газета“, цитирайки дилъри, потвърди въпросните 100 хиляди рубли (2 680 лева). С други думи, цената на кросоувър със CVT ще надхвърли два милиона рубли и ще струва 2.07 милиона. Преизчислено в лева, това се равнява на 55 500 лв.

Ще припомним, че най-достъпната версия на "Москвич" 3, която всъщност представлява китайски JAC JS4 с други емблеми (дори те са произведени в Китай), се оказа по-скъпа от доста от аналозите на руския пазар. Кросоувър с пакет от турбо двигател със 150 конски сили и ръчна скоростна кутия е по-скъп от Chery Tiggo 4 и Tiggo 4 Pro, както и от Haval Jolion и Geely Coolray, предава "Факти".

За Москвич са обявени 17-цолови джанти, шибедах, безключов достъп (бутон само на вратата на шофьора), следене на налягането в гумите, електрическа ръчна спирачка и дискови задни спирачки. Двигателят е безалтернативен 1.6 турбо двигател, който развива 150 конски сили. В същото време се очаква да се появи и по-евтина версия, оборудвана с атмосферен мотор с обем 1.6 литра. Дали обаче ще се появи такава - към момента не се знае. Москвич 3 е само с предно предаване.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).