Years&Years идват за шоуто на MTV във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:08 / 04.06.2018
4391
MTV Presents Varna Beach съобщава, че YEARS & YEARS ще бъдат сред международните участници в уникалния музикален фестивал във Варна на 12 август. Това ще бъде първото участие на YEARS & YEARS в България и феновете ще станат свидетели на фантастично ново шоу на впечатляващата сцена на варненския плаж.

YEARS & YEARS постигнаха голям успех в българските класации с хитове като "King“, "Desire“ и "Take Shelter“. Техният нов албум, озаглавен "Palo Santo“, се очаква да бъде лансиран на 6 юли и включва новото парче "Sanctify“, което вече се радва на голяма популярност в ефира на музикалните и радио канали.

YEARS & YEARS ще се присъденият към RITA ORA, REDFOO, REWIRE & VARSKI в списъка с участниците на MTV Presents Varna Beach, като скоро ще бъдат обявени още международни изпълнители. Сред българските участници са Dara, Криско, Pavell & Venci Venc‘, Тита и 4Magic.

YEARS & YEARS посетиха България през 2015 г. по време на заснемането на видео клипа към техния сингъл “Eyes shut" -  част от дебютния им албум "Communion“. Впечатляващият клип бе заснет в покрайнините на София.

Хиляди билети за Varna Beach вече бяха продадени на цена от само 20 евро, затова съветваме всички фенове да се възползват от промоционалната цена и да побързат да си закупят своите билети онлайн. С ниската си цена и лайнъп от международни топ звезди, MTV Presents Varna Beach се превръща в един от най-атрактивните музикални фестивали за 2018г.

Ограничен брой ВИП билети са все още налични към момента. Късметлиите, които успеят да закупят ВИП билети, ще получат: бърз достъп до концерта, ВИП места с отлична видимост към сцената, безплатни коктейли, ВИП афтърпарти, официални сувенири от събитието и много други.

Виж коментарите (1)

Още по темата (48):
13.08.2018 Около 20 000 наблюдаваха лудото шоу на МТВ във Варна
09.08.2018 MTV награждава кръводарители с 50 билета за шоуто си във Варна
09.08.2018 Затварят улици и булеварди заради концерта на МТВ
07.08.2018 Рита Ора изпрати видеопоздрав, няма търпение да дойде във Варна
06.08.2018 Не остана! Шоуто на МТВ скоро ще разтърси Варна
25.06.2018 Световни диджеи отправиха поздрав преди шоуто на MTV във Варна
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).