Забраняват на жените да си ближат сладоледа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (24)
15:24 / 12.10.2011
5107
Консумирането на някои храни от жените може скоро да бъде квалифицирано като сексуален тормоз над мъжете, съобщи в. "Кориере дела сера". Група финландски юридически експерти обмислят дали да обявят за престъпление от сексуален характер случаите, в които представителки на нежния пол прекалено предизвикателно ядат пред мъжка публика банани, моркови, сладолед на клечка, близалки или краставици.

Според финландската юридическа асоциация (Finlands Juristforbund) за сексуално престъпление може да се смята дори консумирането на всяка храна на обществено място, ако жената влага в това прекалена провокация към мъжете. Експертите смятат, че в националното законодателство липсват мерки, които да санкционират подобно поведение и препоръчват такива да бъдат въведени.

Новината породи интереса дори на сериозни всекидневници, като британския в. "Таймс". Той й посвети цяла статия със заглавие "Моля, внимавайте с бананите!"

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (24)
Още новини от Любопитни новини:
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або
Ето кой грабна приза "Най-добър остров в Европа"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).