Женски скандал в ефир: Гала, Патрашкова и Ромина се хванаха за гушите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:15 / 06.09.2022
1285
Гала и панелистките ѝ Кристина Патрашкова и Ромина Тасевска се развихриха в студиото на "На кафе" в голям дебат за грима при младите жени и при тези в по-зряла възраст. Темата започна футболната съпруга, която разказа за участничка в конкурса "Мис Англия", която се явява на различните нива на надпреварата без никакъв грим. Ромина заяви, че това е чудесен пример за това, как една млада жена може да се откъсне от клишетата и да покаже индивидуалността си.

Гала леко се противопостави на панелистката, като обясни, че не разбира какво е толкова революционно в това едно младо момиче да показва естествената си красота. "Аз на 50 постоянно се показвам без грим", допълни водещата. Ромина отвърна, че може би за една жена, която е утвърдена в професията и е намерила пътя в живота си, е по-лесно.

Патрашкова се включи преди всичко, за да се противопостави на Тасевска и да каже обратното мнение на нейното. Напрежението между двете се усети още миналия сезон в "На кафе". Журналистката се заяде с Мис България от 2010-а, че жените не трябва да се делят по възраст.

Ромина се опита да се коригира и каза, че говори за проблема на младите жени, които не се харесват, защото са различни от нереалистично идеалните образи, които се тиражират от социалните мрежи. Тя разказа, че има приятелка, която е потисната точно по този повод и се е наложило да търси помощта  на психолог.

Подобни травми заради външния вид водят до пластични корекции по лицето и тялото, които обаче масово не се харесват от обществото. Така се стига до омагьосан кръг от разочарования, обясниха дамите от "На кафе". Мъжете в студиото бяха буквално изолирани от дебата, като за Дарин Ангелов остана само да обобщи: "Нека Хелоуин да е само един ден в годината, ако правилно ме разбирате. Ние, мъжете, не харесваме много грим".

Виж коментарите (1)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).