Журналист нападна Неймар заради Пеле

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:25 / 03.01.2023
878
Звездата на бразилския национален отбор и ПСЖ Неймар е критикуван остро в родината си, че е пропуснал погребението на Пеле. Нападателят не присъства на церемонията по сбогуването с трикратния световен шампион, като остана в Париж, за да тренира със съотборниците си.

Това предизвика недоволството на бразилския телевизионен водещ Хосе Луис Датена, който говори в ефира на Brasil Urgente.

"Ако Неймар беше поискал, от ПСЖ щяха да го пуснат и щеше да дойде. Той лесно можеше да помоли отбора си, както го е правил многократно, за да отиде на купон", каза телевизионният водещ.

"Вярвам, че Неймар, като бразилски футболист, беше длъжен да се сбогува с Краля до ковчега му. Би било много добър ход да възстановим имиджа на бразилския футбол, предвид героите, които забравят своя произход и собствената си история"..., добави още журналистът.

Припомняме, че Неймар не успя да се прибере в родината си, за да се сбогува с Пеле заради ангажиментите си с ПСЖ, но изпрати венец в негова чест.

"Синът ми ме помоли да бъда тук вместо него, за да подкрепя семейството на Пеле. Ние не загубихме само спортиста, ние загубихме гражданина и човека Пеле и това ни прави много тъжни", коментира бащата на Неймар и заяви, че синът му е останал много разочарован от решението на ПСЖ да не го освободи за поклонението.

Виж коментарите (0)

Още по темата (13):
04.01.2023 Ето как Инфантино се оправда за селфито до ковчега на Пеле
03.01.2023 Преименуват главен път в чест на Пеле
03.01.2023 Хиляди изпращат Пеле в последния му път с аплодисменти
03.01.2023 Пълно извращение, правят си селфи до ковчега на Пеле
03.01.2023 Майката на Пеле все още не знае, че е починал
02.01.2023 Светът се сбогува с Пеле
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).