Златните играчки на родните звезди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:13 / 04.11.2022
812
Всички знаем, че звездите обичат да изскачат с нови и нови луксозни попълнения в личната си колекция от любими предмети, които да ни впечатляват както с УАУ цена, така и с екстравагантна визия. Три звездни играчки, за които са изхарчени много нули при покупката им, разкрива Vbox:

Златният микрофон на Софи Маринова 

Любимката ни Софи никога не е пестила средства да изглежда наистина зашеметяващо. Всичко, което е лъскаво, скъпо и набиващо се на очи е като диамант за ромския славей, а щом става въпрос за музика – тя е още по-неудържима. Една от любимите й вещи е златен микрофон, изработен специално за нея по поръчка, който виждаме в ръцете й на не едно и две участия. Говори се, че Софка се е изръсила скандално много, за да го притежава, но златен глас – златен микрофон.

Обувките на Галена

Галена определено е мега звезда. Мега проекти, мега хитове и мега визия. Всичко най-ново, което слиза от модния подиум виждаме директно върху нея, защото модата е голямата й страст и тя изобщо не го крие. Ето защо легенди се нося за колекцията й от обувки, на които тя е отделила цяла стая в луксозния им дом с Галин. Обувките на Галена буквално се равняват на скандално много пари, защото в гардероба й можем да видим марки, за които се носят легенди.

Златните джанти на Джино

Джино Бианкалана винаги е обичал да демонстрира мега луксозен начин на живот, затова и сега не изненада никой, когато попита последователите си в социалните мрежи дали мега скъпото му возило е по-готино с черни или със златни джанти. Ако Джино реши да избере златните всички, които разбират от тунинг ще са наясно, че хубавецът ще се изръси цяло състояние.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Слабото място на хиляди шофьори
Вижте за колко милиона се продава имението на Матю Пери
Нов български трилър на холивудски режисьор и с участието на Кера...
Ще останем ли без Благодатен огън?
Маги - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).