Зрители скочиха срещу Цецо от "Семейни войни": Ефирът е залят от просташки шоута, които унижават достойнството на човека!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:29 / 20.01.2022
1787
Зрители скочиха срещу водещия на предаването "Семейни войни" по Нова телевизия, научи Sofia24.bg. В официалната Фейсбук страница на предаването българи негодуват срещу поведението на известния водещ. Според тях Цецо набляга на това, че жените са глупави, праща ги при "спонсора" и се подиграва с достойнството на хората.

Ето какво пишат възмутени здрители: 

- "Здравейте, гледам предаването, но все по-често арогантно поведение на водещия ме възмущава! Особено набляга на това, че жените са глупави. Особено днес 04.11.21, след бързи пари, прати участничката при "спонсора". Направо ме вбесява. Аз мисля че това е забавно предаване, а не изпит!!!!";

- "И мен ме дразни много затова не ги гледам. Чат-пат, ако ги засека по случайност от бабата дет си зяпа";

- "В България, от 1990 година, ефира е залят с просташки шоута и с водещи, които унижават достойнството на човека, правят си гаргара с хората, разпитват ги като махленски клюкарки .Това го няма никъде в света: "какво работиш? имаш ли мъж? имаш ли жена? ще ти намерим мъж, ще ти намерим жена". Няма как да присъствам в такива шоута и да ме унижават! Все едно да спра пред блока пред пейката с клюкарките и да им давам обяснения!";

- "Толкова хубави и смислени въпроси прочетох в коментарите, защо не ги ползва предаването? Много от въпросите са не само цинични, но и толкова тривиални, безсмислени...А е хубаво чрез тази игра, въпросите да имат понякога познавателен характер, да се научават смислени и полезни неща....Наистина сексуалните и алкохолни коментари са неумесни и все мисля, че са много издържани, хуморът далече отстъпва на една добра класа, която не обижда и притеснява хората, а ги забавлява....съжалявам, че ниското качество на подобни предавания се толерира...какъв смисъл намирате в един такъв въпрос: "Каква храна би се задържала на пъпа?!!!!" Нямам думи".

Виж коментарите (3)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).