Двама варненци ни прочуха с лошо и във Фиджи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
09:24 / 10.12.2017
3411
"Никой чужденец не трябва да бъде допускан да идва в страната ни, за да краде парите от банкомати, изкарани от трудолюбивите граждани на Фиджи!" Това каза съдия Моузес Навалу преди да издаде присъдата си срещу трима българи, които бяха заловени в островната страна със скимиращи устройства и бяха осъдени на по 12 месеца и шест дни затвор, пише Fiji Sun, цитиран от Блиц. 

Симеон Стефанов (35) - агент по недвижими имоти от Варна, Велико Великов (33) - агроном и бизнесмен от Геренал Тошево и Пламен Петров (41) - фермер от Варна бяха осъдени вчера. Те били заснети да поставят скимиращо устройство на банкомат пред банка. За щастие не успели да хакнат ничия сметка. Това, както и фактът, че се признали за виновни, определя сравнително малката присъда. Освен това проявили съжаление и желание колкото се може по-скоро да се върнат при семействата си в България, пише медията от Фиджи.

Виж коментарите (7)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).