Илон Мъск отправи много интересно предложение към Владимир Путин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 16.02.2021
745
От Кремъл определиха като "интригуващо" предложението на най-богатия човек в света Илон Мъск да проведе разговор с руския президент Владимир Путин посредством социалната аудио платформа Clubhouse.

Ръководителят на компаниите Тесла (Tesla) и Спейс Екс (SpaceX) отправи такова предложение на Путин в Туитър, посочва БТА.

"Ще се включите ли в разговор с мен в Клъбхаус", написа Мъск и тагна в туита си официалния акаунт на английски eзик на Кремъл.

Говорителят на руската администрация Дмитрий Песков заяви, че предложението е "много интересно", след което вмъкна някои допълнения.

Преди да отговорим, бихме искали да разберем конкретно за какво става въпрос, уточни Песков и допълни, че самият руски президент не използва социални мрежи, а официалните страници на институциите в тях се поддържат от други хора.

Преди известно време президентът Владимир Путин обясни по време на събитие, че интернетът е разработка на ЦРУ и като цяло няма доверие в социалните мрежи, припомнят световни агенции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).