Спомняте ли си Мади, която изчезна мистериозно преди 16 години? Случаят не е приключил 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:23 / 04.05.2023
897
Кейт и Джери Маккан казват, че дъщеря им Маделин "все още много им липсва“, след като отбелязаха 16-ата годишнина от нейното изчезване на 3 май.

В публикация във Facebook страницата "Официална кампания за намиране на Маделин“ двойката написа: "Все още липсва.... все още много липсва."  Родителите  добавиха: "Трудно е да се намерят думите, за да предадем как се чувстваме."

След това те публикуваха стихотворение от Клеър Поланд, озаглавено "Противоречието“, като казаха, че то "резонира силно с нас“.

Сърцераздирателното стихотворение гласи: "Ти не си тук, аз не съм себе си, но все пак ти говоря така“. Не мога да те задържа, но го правя: моля, позволи ми да те държа в главата си и там, където си сега, дръж и мен ти“.

Те завършиха поста си с думите: "Полицейското разследване продължава и очакваме пробив. Благодарим на всички за подкрепата – наистина помага.“

Кейт и Джери все още се надяват дъщеря им, която сега трябва да е на 19 години, един ден да бъде открита жива.

Кристиан Брюкнер, с обвинения в педофилия, е живял във ферма близо до Прая да Луш през 2007 г. Той е посочен като основен заподозрян за изчезването на 3-годишната тогава Мади.

Но 45-годишният мъж, който излежава присъда в затвора в родната си страна за изнасилване, отрича да е замесен. Миналата седмица обвиненията срещу него в изнасилване бяха оттеглени от германски съд.

Заподозреният не е обвинен по делото "Маккан", по което е разследван по подозрение за убийство. Разследването започна в Германия, след като прокурорите откриха "конкретни доказателства" за нейната смърт.

Брюкнер беше обвинен в няколко сексуални престъпления, извършени близо до мястото, където Маделин беше на почивка със семейството си, преди да изчезне.

Прокурори в северния град Брауншвайг през октомври обвиниха Брукнер в няколко отделни случая, включващи сексуални престъпления, за които се предполага, че са извършени в Португалия между 2000 и 2017 г., съобщават от vesti.bg

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).