Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Според астролог, до есента крал Чарлз III почти напълно ще прехвърли властта на сина си
Автор: Екип Varna24.bg 21:20 / 06.02.2024Коментари (0)979
©
На 5 февруари стана известно, че британският крал има рак - Бъкингамският дворец официално обяви новината. Тази притеснителна вест дойде седмица след като той напусна лондонска болница, а сега стана известно, че монархът ще отложи публичните си изяви, "за да си даде време да се възстанови". 

Астрологът и таролог Юлия Лифанова анализира наталната карта на монарха, разкривайки интересни особености, свързани с неговото здраве. Опозицията на Плутон с неговия асцендент Лъв е влязъл в сила на 21 януари. Освен това Плутон е диспозитор на Слънцето в Скорпион и този аспект говори за автоимунна борба. Сякаш тялото се бори със себе си. За жалост, тази опозиция само ще набира скорост и до 2026 г. Плутон ще "бомбардира“ тялото му, което показва вероятно влошаване на болестта, отбелязва експертът, цитиран от woman.bg.

През април и май 2024 г., поради струпването на планети в знака на Телец, ще има мощна опозиция на Слънцето в Скорпион. Тази позиция може да доведе до увеличаване на образуванието.

В случая с Чарлз III, в същия момент Черната Луна ще се свърже със Сатурн, който отговаря за неговия здравен сектор в Козирог. Един от най-трудните дни за него може да бъде периодът от 25 март до 7 април - вероятно е операция или някакво лечебно въздействие върху тялото. 

Това показва вероятна химиотерапия - в същите тези дни възелът от миналото във Везни се издига на неговата Венера. Тази планета управлява хормоните, както и сдвоените органи. Вероятно това означава премахване на нещо от тялото.

Извод: От септември 2024 г. до края на май 2025 г. Марс ще премине през сектора на съня и тайните дейности, докато Марс в неговата карта отговаря за кариерата му и е вторият диспозитор на Слънцето. Първо, това ще бъде дълъг период на безсъние и второ, често води до скрита борба, оставаща неизвестна за обществеността. 

Очевидно е, че кралят ще се готви да предаде част от работата си на сина си. Това обаче не е изненадващо. Принц Уилям е слънчев Рак, което означава, че за него преминаването на Марс през Рак от септември 2024 г. до края на април 2025 г. ще бъде истинско изпитание и той наистина ще трябва да работи повече от обикновено. Според астролога до септември 2024 г. крал Чарлз III почти напълно ще прехвърли властта на сина си.



Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2024 »
20.04.2024 »
03.04.2024 »
02.04.2024 »
22.03.2024 »
18.03.2024 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: