Желаещите да се простят с Елизабет II чакат на убийствени опашки, запасени са с вода и храна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:45 / 14.09.2022
872
Първите желаещи да се простят с Елизабет Втора бяха дошли още преди изгрев слънце. Властите предупредиха, че чакането за последно сбогом с кралицата може да отнеме до 30 часа, затова е добре хората да се запасят с храна, вода и лекарства при необходимост. 

"Имаме солени бисквитки, не особено здравословни. Носим си и тоалетна хартия, но ще я изядем само в случай, че озвереем от глад", шегува се Гейл. Тя и приятелките й не са загубили чувството си за хумор, макар денят им да е започнал в 4 сутринта. Жълтите гривнички на ръцете им означават, че са сред първите 2500 на опашката.

За голямото чакане съпрузите Виктория и Джеймс са си взели почивен ден и подходящо четиво. "Тази книга за кралицата чакаше на рафта в библиотеката от известно време. И когато потърсих хубава, голяма книга, която да ми стигне за 18 часа четене на опашката, реших, че това е тя", казва Виктория.

Сред задължителните аксесоари се оказаха зарядните за телефон и преносимите столове. Навсякъде има химически тоалетни и мобилни лекарски екипи, които да окажат помощ при нужда.

За да стопли хората с думи на утеха, по обяд при тях дойде лично архиепископът на Кентърбъри - главата на Англиканската църква. "Тези хора са невероятни, защото много други нямат възможност да дойдат, а те са тук и за тях. Мисля, че любовта на Краля към нас и обещанието му да служи на тази страна, трябва да ни казва, че не трябва да се боим за бъдещето", каза пред насъбралите се хора архиепископът, съобщава Нова тв.

Виж коментарите (0)

Още по темата (146):
31.01.2024 Уникалният джип на кралица Елизабет II е обявен за продажба
08.09.2023 Спомен за Елизабет II: С любима снимка на майка си Крал Чарлз III отбеляза една година от смъртта на кралицата
04.09.2023 Корги парад пред Бъкингамския дворец
30.05.2023 Какво ще стане с титлата на Камила, ако надживее Чарлз?
26.05.2023 ФБР разкри заговор от 80-те години на миналия век за убийството на Елизабет
II
02.05.2023 Вижте защо Чарлз III е бил подиграван в училище
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).