Адвокати от цялата страна на семинар в "Камчия“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:13 / 27.09.2019
1258
Днес в СОК "Камчия“ за трета поредна година се проведе официалното откриване на "Дни на адвокатите“, организирани от Висшия адвокатски съвет и Центъра за обучение на адвокати “Кръстю Цончев".

Събитието бе открито от зам.- председателя на Висшия адвокатски съвет - адв. Атанас Стоянов и председателя на управителния съвет на фондация "Център за обучение на адвокати "Кръстю Цончев“ - адв. Йордан Йорданов, а приветствие към адвокатите отправи адв. Емилия Недева - член на УС.

На семинара присъства и избраният преди година конституционен съдия и бивш зам.-председател на Върховния касационен съд (ВКС) - Красимир Влахов, който миналата година отново беше в комплекс "Камчия“ като гост-лектор на семинара  "Измененията и допълненията в Гражданско - процесуалния кодекс от 2017г. – една година по-късно“.

В мероприятието ще вземат участие над 250 адвокати от цялата страна, които ще се включат в различни семинари и състезания по решаване на гражданскоправни и наказателноправни казуси.  Приятна изненада за всички на тазгодишния семинар е големият интерес от страна на по - младите адвокати, които ще имат възможността да присъстват на лекции водени от съдия Емилия Василева от ВКС и адв. Снежана Стефанова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).