Българи и чужденци пропищяха от голяма нередност на Златни пясъци

Автор: Пламена Николова
Коментари (13)
14:45 / 24.07.2018
28425
Плажът в комплекс "Златни пясъци" отесня за туристи, които не желаят да заплатят за чадър и шезлонг дори и на малкото места по ивицата, обявени като свободна зона, оплакаха се потърпевши за Varna24.bg.

"Навсякъде по плажната ивица са поставени шезлонги и чадъри, дори до самото море. Пред очите ни изгониха чужденец, който искаше да приседне до морето просто, за да погледа хоризонта. Момчето, което събираше таксите се развика, че комунизма в България отдавна бил отминал и го изгони, защото човека обясни, че няма да се пече, а иска само да отдъхне. Работещите по плажа нямат респект нито от българи, нито от чужденци, рекетират наред. Не можеш да си сложиш личен чадър или да опънеш хавлията си, където искаш, дори да е свободна зона.

Изключително груби са и гонят хората. Да не говорим, че плажът е ужасно мръсен и неподдържан, навред е осеяно с фасове. Да речем, че вина затова имат и плажуващите, които не спазват елементарни изисквания да си събират угарките и да си изхвърлят боклука в кошчетата. Но тези плажове имат концесионери и тяхно задължение е да почистват.

Големите хотели са си поделили плажа и са поставили навсякъде шезлонги и чадъри, безплатно е само за почиващите в съответните хотели. Знаем, че комунизма е минало, но правото на всеки да ползва държавна собственост, какъвто е плажът, все още е законно в България", коментира читателка на  Varna24.bg.

Виж коментарите (13)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).