Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Делиормански кмет псува ченгета на турски, те го арестуват
Автор: Екип Varna24.bg 10:12 / 05.08.2010Коментари (1)8950
© Varna24.bg
50-годишният кмет на делиорманското село Климент, 50-годишният Осман Хамид, с прякор Мартелата, преспа миналата нощ в ареста на полицията в участъка на град Каолиново. Управникът от ДПС се помъчил да осуети проверка на пътни ченгета, дори ги напсувал на турски език, но те разбрали ругатнята дори без превод и му турили белезниците. Сега го разследват за едро хулиганство, стана ясно от вчерашния пресбюлетин на полицията в Шумен.

Полицаите от Каолиново посред бял ден на 3 август около 16 часа спрели за превишена скорост БМВ-то на негов приятел, в което управникът се возел. Лекият автомобил с добричка регистрация се движел по централната уличка на селцето със скорост 75 км/ч. при максимално разрешена 50 км/ч Шофьорът не се противопоставил и спрял на посоченото от катаджиите място. Както си му е редът, те му поискали документите и той вече бил до патрулката, за да изпълни нареждането им, когато Мартелата се намесил.

"Няма да даваш никакви документи", изкомандвал той водача. После взел да псува униформените на турски език. Не е ясно дали те са знаели турски, но псувнята била много популярна и се разбирала и без превод, твърдят неофициални полицейски източници. Полицаите предупредили кмета да не им пречи. Той обаче не мирясал, грабнал от ръцете на шофьора контактният ключ, пъхнал го в стартера и направил опит да подкара БМВ-то.

Няма данни управникът да е бил почерпен в този час през работно време, но според местни обичал да си пийва. Вчера през целия ден телефонът на Осман Хамид беше включен на гласова поща. Предполага се, че са го разпитвали след ареста. Според местни хора той се почувствал силно засегнат, че баш в неговото село полицаите спрели колата на негов приятел. Въпреки че той самият бил в нея, те се канели да го глобят. Затова се разярил.

Заради това, че се помъчил да осуети проверката на пътните ченгета, сега го разследват за едро хулиганство. Образувано е незабавно производство по чл. 325, ал.2 от НК и делото ще влезе в съда до три дни. Ако бъде признат за виновен за съпротива срещу орган на властта, кметът може да отнесе решетки до 5 години.

Изпълненията на кмета ще бъдат разгледани от общинската администрация в Каолиново, съобщи вчера общинският кмет Нида Ахмедов. Там очакват решението на магистратите от Районния съд в Нови пазар, за да преценят, как да накажат Хамид.

Източник: в. "Позвънете новини"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Toni Montana
премахни филтъра

http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 06.08.2010 г.
0
 
 
ДОГАНОВАТА АРМИЯ МАНГАЛИ,ВЕЧЕ СЕ ГОТВИ ДА НИ ПРЕВЗЕМЕ СЕВЕРОИЗТОЧНА БГ.ВИЖДАТЕ САМИ,ЧЕ В ТЪРСКИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ В ТАЗИ ЧАСТ НА България,ИЗРИЧНО СЕ СПАЗВАТ САМО ЗАКОНИТЕ НА ШЕРИАТА.ДЪРЖАВАТА НЕ ВАЖИ И ГУБИ ВЛАСТТА СИ.ТУРСКИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ СА С КМЕТОВЕ ИЗБРАНИ ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ХОРАТА НА ДПС.РАБОТАТА ЕТАМ ,ЧЕ И САМИТЕ ТУРЦИ ИЗБРАЛИ КМЕТОВЕТЕ ПОСОЧЕНИ ОТ ДОГАН,СА ДАЛИ ГЛАСОВЕЧЕ СИ СЛЕД ЗАПЛАХИ И НАСИЛА.ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ДЪРЖИ В ШАХ С ЗАПЛАХИ ОТ РЕПРЕСИИ И САМОРАЗПРАВА,КОИТО СА НАПЪЛНО СЕРИОЗНИ.ПРИМЕРИТЕ ЗА СМАЗАНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ ДПС И ПОГРОМИ НАД ОПОНЕНТИТЕ СРЕД ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СА МНОГО.БЕЗБРОЙ ТУРЦИ СА СЕ ИЗСЕЛИЛИ ОТ ГРАДОВЕТЕ НА ДОГАН,ЗАЩОТО СА ИЗКАЗАЛИ РАЗЛИЧНО ОТ СТАДНОТО МНЕНИЕ.СОБСТВЕННОСТТА ИМ Е РАЗГРАБЕНА,БИЗЕСА ИМ Е РАЗТУРЕН ИЛИ ОТНЕТ В ПОЛЗА НА ДПС,А ЗЕМИТЕ ИМ ОТИВАТ ВЪВ ФОНДА НА ПАРТИЯТА.ВСЕКИ ИЗЛЯЗАЛ НА ПЪТЯ НА ДПС,ДОГАН И АРМИЯТА МУ ПОТУРЧВАЩИ НАСИЛА,ГО ЧАКА ТОВА-ИЗГНАНИЕ ДОЖИВОТ,АКО НЕ И СМЪРТ.ТОВА Е ДПС,ТОВА Е ДОГАН.ТУРЦИТЕ СТРАДАТ КОЛКОТО И БЪЛГАРИТЕ.ГЛАСУВАТ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,АКО ЛИ НЕЗНАЕТЕ КАКВО СТАВА В РОДОПИТЕ И НЕ САМО ТАМ.ВСЕКИ ОТКАЗАЛ ДА ГЛАСУВА ЗА ДПС,Е ОБЯВЕН ЗА ВРАГ НА ПАРТИЯТА И ИЗЛЯМА.ОТКАЗВА МУ СЕ ПОГРЕБЕНИЕ ,КАКТО НА НЕГО ,ТАКА И НА БЛИЗКИТЕ МУ.МНОГО СА СЛУЧАИТЕ В БГ,НА ОТКАЗАНО ПОГРЕБЕНИЕ,ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО НА ЧОВЕКА НЕ Е ДАЛО ГЛАСА СИ ЗА ИЗЛЯМИСТКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ПАРТИЯ ДПС.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: