Девня почете Международния ден на загиналите при трудови злополуки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:53 / 30.04.2018
1335
По утвърдена вече традиция в Девня бе почетен Международният ден на пострадалите и загиналите при трудови злополуки. Представители на общинската администрация начело със заместник-кмета Донка Йорданова, председателят на местния парламент Владимир Ненков, синдикални активисти на КНСБ, работници и служители на девненските заводи "Агрополихим“ и "Солвей соди“ се събраха пред паметната плоча на загиналите при трудови злополуки, която се намира пред сградата на Община Девня.  

Кратко слово изнесе Красимир Кръстев – председател на Националната федерация на труда "Химия и индустрия“, който наблегна на отговорноста на всички работници за безопасноста на труда и непрекъснатата грижа на всеки за себе си и за колегите си, за да не носят на своите близки скръб, а само любов и щастие.

Всички присъстващи отдадоха почит с едноминутно мълчание и поднесоха цветя с обещанието да продължават да полагат максимални усилия за опазване не само на собствения си живот и здраве, но и на техните колеги и приятели.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче в Козлодуй, задържаха го
Добрички ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интел...
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж в община Средец
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).