Две кучета живеят без вода и храна, затворени на балкон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (28)
13:03 / 12.02.2016
2914
Две кучета, оставени без храна и вода на балкон в Провадия, бедстват. За това алармира варненката Невяна Петрова в социалната мрежа. Тя е публикувала и снимки на клетите животни, които са останали кожа и кости. Става ясно, че за да се спаси едно от животните е скочило от терасата. 

"Това куче е паднало от балкона, съседи са го прибрали отново в апартамента, където го гледа едно семейство. В жилището има още едно малко куче. Видимо не се грижат за тях, голямото куче е порода голдън ретривър, слабо е като скелет. Кучетата стоят на тази тераса без храна и вода. Не ги разхождат. Кучето намира спасение единствено като скочи от балкона. Ако се случи това за втори път, може би ще е пагубно за него. Търсим съдействие двете кучета да бъдат изведени от този неподходящ за тях дом преди да е станало прекалено късно", пише Петрова.

От думите и става ясно, че обитателите на апартамента отказват да дадат за осиновяване животните. Природолюбители са сезирали вече инстанциите във Варна и се очаква животните да бъдат спасени от затвор и гладна смърт. 


Виж коментарите (28)
Още новини от Регионални новини:
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).