ГЕРБ печели в 11 села във Варненско преди старта на предизборната кампания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:36 / 24.09.2015
1526
ГЕРБ е победител в 11 села на територията на Варненска област, още преди да е стартирала предизборната кампания за местни избори. След като изтече срокът за регистрация на кандидатите за кметове, стана ясно, че в седем села в община Аксаково, в две села в община Аврен, в едно в община Варна и в едно в община Ветрино на практика няма други кандидатури.

На пресконференция в София по повод готовността за предизборната кампания председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обяви, че ГЕРБ вече има избрани 14 кметове на кметства в страната. 11 от тях са във Варненска област - в селата Изворско, Крумово, Яребична, Ген. Кантарджиево, Осеново, Кичево и Засмяно в община Аксаково, Близнаци и Тръстиково в община Аврен, Неофит Рилски в община Ветрино и Казашко в община Варна.

Видеовизитката на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних беше излъчена пред медиите като нагледен пример за видимите резултати при преобразяването на общината. В обръщението си към варненци Иван Портних дава заявка за нов, още по-успешен управленски мандат.

По време на брифинга Цветан Цветанов отчете, че ГЕРБ е единствената партия, която регистрира пълни листи във всички 265 общини. 

"Ще водим толерантна и градивна кампания, ще достигнем до повече избиратели с личен контакт. Кампанията ни ще е лице в лице, за да дадем отчет за свършеното и да покажем новите предизвикателства в местната власт", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Прокуратурата задържа за 72 часа шофьорът, който блъсна и уби мъж...
Повече от 40 минути реанимационен екип към МБАЛ - Благоевград е о...
Повдигнаха обвинение на 37-годишен мъж за убийство на негов позна...
Брутално убийство в Силистра 
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
Белгиец с алкохол в кръвта помля автомобил на пътя Варна-Бургас, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).