Инженерът със спасения портфейл благодари лично на малката Айлин

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
14:34 / 18.04.2018
8228
Инж. Галин Грозев от "Агрополихим“, чийто изгубен портфейл бе намерен и върнат от малката Айлин, се завърна от отпуската си и посети ОУ "Св. св. Кирил и Методий“ - кв. "Повеляново“, за да благодари лично на тийнейджърката за доблестната постъпка. Този акт на признателност се превърна в своеобразен празник на човечността в двора на училището, на който присъстваха гордите учители на Айлин, нейните съученици и щастливи родители.  Инж. Грозев и Мария Татолова от администрацията на завода подариха на Айлин Ферад рекламни материали с логото на "Агрополихим": канцеларски пособия, които ще ѝ бъдат от полза в училище, чадър, шапка и тонколонка. Притежателят на спасения портфейл връчи на момичето и картичка с благодарствено послание, написано и подписано от него. Ученичката сърдечно благодари за жеста и сподели, че е действала безкористно, както и че усмивката на инж. Грозев е най-големият подарък за нея. 

Денят, в който Айлин намира и връща портфейла на служителя на "Агрополихим“, е бил последният му ден на работа преди планираната отпуска, която със сигурност щеше да се обърка, ако Айлин не бе постъпила честно. В портфейла на инженера, освен 200 лева, са били и личната му карта, шофьорската книжка и наказателният талон. 

За своята постъпка в понеделник петокласничката бе наградена и от кмета на Община Девня Свилен Шитов, който ѝ подари електронен четец.  

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).