Кметът на Варна при Бойко Борисов в Девня

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
13:12 / 10.04.2012
2498
В България е нещо нормално да се правят копки по три пъти след управлението на тройната коалиция. Това каза Бойко Борисов по време на официалната церемония за изграждането на нова производствена линия за клинкер и цимент в "Девня Цимент" АД в град Девня.

"Според изказвания на г-н Станишев тук отдавна трябваше да има завод, както и светлото бъдеще отдавна трябваше да е дошло през 2006 г., 2008 г., 2010 г.", каза Борисов. Той връчи сертификат за инвестиция Клас "А" на собственика на завода "Италчементи груп". Общата инвестиция на проекта е около 160 млн. евро. За изграждането ще бъдат ангажирани повече от 1000 души.

На официалната церемония присъстваха министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, кметовете на Варна и Девня - Кирил Йорданов и Атанас Кузев, областният управител на Варна Данчо Симеонов и народният представител от ГЕРБ-Варна Павел Димитров.

"Правителството ще продължи да оказва помощ на инвеститорите в България", каза Делян Добрев. Той добави, че не само парите са важни, но и новите работни места, които ще бъдат разкрити.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Таксиметров шофьор помете пешеходка в Шумен
Нагла кражба: Две непълнолетни момчета са откраднали 800 лв. от к...
Добрата новина: Деца събират пари за съученичка, загубила родител...
След потопа в Павелбанско: Къщи и улици в с. Скобелево са наводне...
Катастрофа с ТИР на магистрала "Тракия"
Мъж пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 промила а...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).