Крадец набута "Голф" в канавка, не можа да го извади и го запали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
12:18 / 12.03.2019
1819
Състав на Варненския районен съд е уважил искането на Районната прокуратура, като е взел мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на Явор И. 27-годишният мъж е обвиняем за противозаконно отнемане на чуждо моторно превозно средство от владението на другиго без негово съгласие с намерението да го ползва. Престъплението по член  346, ал. 2 от НК се наказва с лишаване от свобода от 1 до 10 години.

На 10 март тази година в село Горен чифлик Явор открил автомобил "Фолксваген Голф", оставен без надзор с ключовете на таблото. Потеглил, но след известно време навлязъл в канавка, откъдето не успял да измъкне колата. Тогава 27-годишният обвиняем я подпалил, за да не бъде открит.

Предстои Районната прокуратура във Варна да повдигне и още едно обвинение на Явор И. – за  унищожаване и повреждане на чужда движима собственост.

Младият мъж излязъл от затвора преди два месеца, където търпял 4-годишна присъда. В съдебната му биография фигурират 18 осъждания, предимно за кражби и противозаконно отнемане на коли.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж в община Средец
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).