Лиляна Павлова: Социална политика за достойно заплащане и пенсии е сред приоритетите в управленската ни програма

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:56 / 08.03.2017
2248
Водачът на варненската листа на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова бе гост на тържеството, с което пенсионерски клуб "Надежда" в Провадия и самодейни състави от ветринското село Невша отбелязаха Международния ден на жената. 

"8-ми март се утвърди като празник преди всичко на майката. Жените сме призвани да бъдем добри майки, добри съпруги, добри баби, но в тези бурни времена сме призвани да се грижим и за държавата, за бъдещето на децата ни и за възможността да се реализират в България, да се чувстват обгрижвани и достойни българи", подчерта Лиляна Павлова и благодари за поканата да бъде гост на празника.

"Всеки заслужава достойни старини. Вярвам, че заедно с мъдростта на поколенията ще вземем правилните решения за България. Ние, жените, сме доказали, че сме устойчиви в най-тежките периоди и проявяваме силата да постъпваме мъдро, да преодоляваме трудностите", заяви Павлова. Тя увери, че кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ ще продължат да работят за развитието на България. "Допускали сме грешки, но сме си взели поуки. В управленската програма е очертана ясна визия за постигането на работеща икономика, а чрез нея и на социална политика за достойно заплащане и достойни пенсии", посочи водачът на варненската листа. Лиляна Павлова акцентира и върху мерките, които ГЕРБ предвижда в образователната сфера. 

Заедно с кандидатите за народни представители Павел Христов, Нели Петрова, д-р Лидия Маринова, Димо Димов и Пламена Василареас тя поздрави всички присъстващи. Заедно с благопожеланията за здраве и щастие дамите получиха и цветя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (430):
03.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
29.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).