Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Министър Ангелкова инспектира два морски плажа
Автор: Екип Varna24.bg 16:18 / 18.06.2017Коментари (5)1468
©
Новият наемател на морски плаж "Бургас-север" е осигурил всички задължителните дейности - почистване, спасителни постове, медицинско обслужване". В това се увери лично министърът на туризма Николина Ангелкова. Плажът се почиства машинно и ръчно, видя още министърът.

По отношение на водоспасителната дейност, стана ясно, че спасителите ще бъдат с 9 човека повече от задължителния брой. Като добра практика министър Ангелкова посочи, че има изградени специализирани санитарни възли за хора с увреждания. Предстои да бъде обособен и детски кът.

Министърът припомни, че благодарение на допълнително водени разговори и договорености със стопанина на морския плаж, посетителите ще заплащат по 3.00 лв. за чадър и 3.00 лв. за шезлонг, а не първоначално заложените по 7.00 лв. "Бургас-север" е предаден на новия наемател едва на 8 юни, поради забавяния в процедурата за отдаване под наем на морския плаж.

"Морски плаж Бургас-централен" се поддържа в изрядно състояние", отбеляза министърът на туризма при инспекцията на този плаж. По думите й новият наемател изпълнява стриктно договорните си задължения и има осигурени необходим брой спасителни постове, спасители, медицинско обслужване, а почистването на плажа се извършва регулярно.

По време на проверката на "Бургас-централен" министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с 19-годишната Жени Райкова, която работи като спасител там. Само преди няколко дни младото момиче спаси от удавяне 14-годишен, след края на работния си ден. "Вашата работа е високо отговорна и постъпката Ви е пример за младите хора", й каза Николина Ангелкова. Двете разговаряха за това, че посетителите на плажа трябва да бъдат внимателни и да спазват инструкциите на спасителите.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Министър Ангелкова е посетила и свободния нуди-плаж, свободна от всякакво плажно облекло и е обрала овациите на последоваделите на
0
 
 
А съотношението площи с шезлонги и чадъри спрямо свободни площи??? За това уважаемата министърка май си е затворила очите?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: