Младежи чистят затлачен отводнителен канал в Девня

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:02 / 11.09.2016
1029
Младежи от ПП ГЕРБ-Девня чистят затлачения канал за отвеждане на дъждовни води на ул. "Осми март" в индустриалния град. С инициативата си те искат да подкрепят и лично да вземат участие в подготовката, която тече в общината за предстоящия есенен сезон. Кметът на Девня Свилен Шитов осигури на доброволците необходимите им прибори за почистване и съдейства за извозването на наносите и отпадъците, които се събират.

В акцията участва и председателят на Общинския съвет в Девня Владимир Ненков. "Съоръжението е дълго около 400 метра и отвежда водата на една трета от водосборната територия на града, но години наред не беше почиствано. В навечерието на дъждовния период от годината инициативата на МГЕРБ е ценен знак за съпричастност към усилията на общината за поддържане на инфраструктурата в града ни", коментира Ненков.

Заедно с общинския съветник и ръководител на МГЕРБ-Девня Денислав Стефанов и още петима младежи от партийната структура: Николай Лием, Христо Стоянов, Симеон Михалев, Диан Петров и Танжу Алиев в работната събота бяха почистени много от наносите в отводнителния канал. Акцията на седмината доброволци ще продължи и през следващите дни, докато не бъде осигурена пълната проводимост на съоръжението.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Катастрофа с ТИР на магистрала "Тракия"
Мъж пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 промила а...
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Отново меле на пътя Варна-Русе, пострадала е жена
Организират футболен турнир, каузата е благородна
Задържаха жена, пробола с ръжен мъжа си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).