Много пиян шофьор без книжка блъсна варненец с БМВ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 22.03.2019
3263
27-годишен мъж от Варна е пострадал при пътен инцидент тази сутрин край Шумен, на кръстовище за село Васил Друмево. Водач на лек автомобил "Фолксваген Голф“ не пропуснал движещия се по път с предимство водач на БМВ с варненска регистрация и го ударил. След катастрофата в МБАЛ- Шумен за преглед са откарани водачите на двата автомобила.

Установена е фрактура на дясна пета и фрактура на костица на ляво стъпало на 27-годишния мъж от Варна. Правоспособен е, тестван е за алкохол – наличие не е установено. По време на извършената проверка станало ясно, че водачът на фолксвагена, 37-годишният Н.Н. от Шумен не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. Тестван бил с дрегер. Отчетени били 2,24 промила алкохол в издишания въздух. Автомобилът бил с табела, предназначен за друго превозно средство, не бил регистриран по надлежния ред, нямал застраховка "Гражданска отговорност“ и годишен технически преглед.

На Н.Н. била установена фрактура на носа. След като бил прегледан бил освободен от болничното заведение. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 "Б“ от НК е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж в община Средец
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).