Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Остават броени дни до второто издание на Фестивала на цацата в Кранево
Автор: Екип Varna24.bg 13:10 / 05.06.2017Коментари (0)1492
©
Остават само няколко дни до второто издание на Фестивала на цацата, който се провежда в Кранево. Датите са 9, 10 и 11 юни 2017!

Организаторите са се постарали да осигурят атрактивна програма, която започва още в петък, 9 юни 2017 с много смях, поднесен от всенародния любимец Краси Радков, рокендрол - с фуриите "Обратен ефект" и лятно кино.

Съботния ден ще започне с много игри и легендарната рибена чорба, която кметът на Кранево Румен Николов ще сготви и тази година за гостите на фестивала.

След като проверим кой може да изяде най-много цаца и да изпие най-много бира, на сцената ще се качат Трамвай №5, които ще подготвят лятното настроение за кулминацията на вечерта. А това е Precious Wilson и бандата й Eruption, които пристигат с "One way ticket" в Кранево.

Организаторите на фестивала дават шанс на тези от вас, които искат да се срещнат лично с Прешъс Уилсън, да участват в играта ни Meet&Greet във фейсбук страницата на събитието.

Програмата продължава и в третия фестивален ден, неделя, когато ретро автомобили от цялата страна ще пристигнат за Автомобилен ретро парад. Предстоят още много игри, а надбягване с табла и още няколко трудни дисциплини ще откроят най-добрия сервитьор на Кранево за този сезон!

В неделя председателя на Общинския съвет в Балчик - Илиян Станоев, ще приеме кулинарното предизвикателство от кмета и ще почерпи гостите на фестивала със сготвена от него екзотична паеля на морска тематика.

Фестивалът ще приключи с най-дългото хоро, поведено от Илия Луков, който ще превърне последния ден на Фестивала на Цацата във фолклорен празник!

В програмата ще вземат участие и децата от международните детски лагери в Кранево (Украйна, Грузия, Молдова и Азербайджан).

И това са само малка част от забавленията, които ви очакват на най-свежия морски фестивал по Черноморието - Фестивалът на Цацата!

Датите са 09, 10 и 11 юни 2017! И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала, така че нека дадем старт на лятото още в началото на юни!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: